Neonate

Neonate designer og produserer moderne og sikre babycalls du som forelder kan stole på. Hver modell har en unik funksjon eller en kombinasjon av funksjoner for å matche dine krav. Jollyroom har et godt Neonate-utvalg!

20 resultater.

Babycalls i toppklasse fra norske Neonate

Når det kommer til ditt barns sikkerhet er kun det beste godt nok. Dette er utgangspunktet for Neonates produktutvikling, og har resultert i noen av markedets beste babycaller som roses til skyene av foreldre i hele Skandinavia. Neonate kombinerer avanserte teknologiske løsninger med et brukervennlig design for å sikre at du får en høyt presterende og funksjonell babycall med nyttige funksjoner. Ingen barnefamilie er helt lik den andre, og vi har alle ulike behov i hverdagen. Derfor tilbyr Neonates produktserier av babycalls flere ulike funksjonskombinasjoner som gjør det mulig for deg å finne den løsningen som passer best til nettopp din situasjon. Babycallen er et hjelpemiddel som tidligere kun har vært tilgjengelig innenfor husets fire vegger, men dette har Neonate funnet en løsning på ved å bruke trådløse enheter med fantastisk rekkevidde og stabilitet. Dette lar deg bruke babycallens flotte funksjonalitet uansett hvor du befinner deg. Dette gjelder også for deres populære babycall med video som lar deg holde et øye med barnet ditt ved hjelp av både lyd og bilde.

Stort utvalg av Neonate Babycall hos Jollyroom

Sikkerhet i toppklasse skal være tilgjengelig for alle, derfor tilbyr vi et bredt utvalg av babycalls fra Neonate med prisløfte. Du kan være sikker på at du har fått ditt produkt til en skikkelig god pris når du handler hos Jollyroom, uansett om du er på utkikk etter en babycall med video, eller en babycall som dekker de grunnleggende behovene så finner du det her. Våre ansatte står alltid beredt til å veilede og hjelpe deg om du ikke er sikker på hvilken modell du skal velge. Hos Jollyroom finner du dessuten et bredt utvalg av babyutstyr og andre essensielle produkter for deg som snart skal bli forelder eller har en liten nykommer der hjemme. Se for eksempel på vårt flotte sortiment av gravid- og ammeklær for mødre, barneklær, stellebord, barnesenger og babyleker og mye mer.