•  

  Julklapptipset_logo_NO.png

   

 •  

  Julegavetips

  Finn de perfekte julegavene til barna hos Jollyroom! Vi har samlet årets beste julegavetips til barn og baby, med alt fra leker til barneklær og innredning!

 •  

   

  Populære kategorier

Populære varemærker

 •  

  Barnas favorittkarakterer

  Julegaver fra noen av barnas absolutte favorittkarakterer. 

 •  

   

 • Årets julekatalog er her! 

  Få massevis av herlige julegavetips og fin akkurat dine favoritter

   

  Julkatalog_PDF_NO.png

 • Julegavetips til barn i alle aldre

   

  Julen er barnas høytid og en tid fylt med magi og glede. Når julenissen stiger inn i huset, fylles barnas blikk med spenning og forventning. For mange barn er dette øyeblikket et av  årets beste. På Jollyroom vet vi at den perfekte julegaven kan ta barnas juleopplevelse til nye høyder, og gjøre denne julen til et lykkelig minne for livet.

  Hvor finner man så de perfekte julegavene til barnet? Vi vet at det ikke alltid er så lett å kjøpe julegaver til barna. Det er jo en jungel av leker, barneklær og innredning der ute,! Det kan være både tidkrevende og vrient å finne den perfekte gaven til akkurat ditt barn. For å gjøre det enklere for dere, har vi samlet årets beste julegavetips til barn i ulike aldre på ett og samme sted. Her kan du velge noen av våre favoritter, eller finne inspirasjon til å gjøre egne valg. .

  På Jollyroom vet vi at alle barn er unike og har forskjellige interesser og favorittkarakterer. Derfor har vi ikke nøyd oss med å gi bare noen få julegavetips, men i stedet satset på å gi tips som passer alle. Uansett om du skal kjøpe julegaver til en baby som liker prinsesser, eller et eldre barn som liker superholter, finner du det her hos oss på Jollyroom.. Om du har et barn på 6 måneder, 1 år, 4 år eller 11 år, spiller ingen rolle, vi har julegavene dere er ute etter.  Blant våre julegavetips finner du det beste fra massevis av produktkategorier, fra elskede varemerker som Lego, Disney Frozen, Star Wars, Minions og mange fler. Her finner du garantert gavene som vil heve barnas juleopplevelse og gjøre denne julen til den beste noensinne! 

   

 •