• JULEGAVETIPS

  Finn de perfekte julegavene til barna på Jollyroom! Vi har samlet årets beste julegavetips til barn og baby, med alt fra leker, barneklær og innredning!

 • Baby 0 - 2 år

  Finn den perfekte julegaven til babyen! Her har vi samlet årets beste julegavetips, med alt fra aktivitetsleker til Duplo!

  Julegave til baby
 • Barn 2 - 6 år

  Perfekte julegaver til barn mellom 2 og 6 år! Her finner dere årets beste julegavetips til barn – alt fra leker til barneklær og innredning.

  Julegave til barn
 • Junior 6 - 12 år

  Finn de perfekte julegavene til barn mellom 6 og 12 år! Vi har årets beste julegavetips til de større barna – leker, spill og mye mer!

  Julegave til junior
 • JULEGAVETIPS

  Julen er barnas høytid, og den er full av spenning og magi. For mange barn er julen kanskje årets høydepunkt, og når julenissen kommer kan man nesten se hvordan de små blikkene fylles av forventning. Alt dette forstår vi på Jollyroom, og vi vet at den perfekte julegaven er det som kan løfte barnas juleopplevelse til nye høyder og skape minner for livet.

  Samtidig vet vi at markedet inneholder nok leker, barneklær og innredning til å forvirre selv den mest nøkterne forelder når julehandelen står for døren. Det kan være tidkrevende og direkte vanskelig å finne den helt spesielle julegaven til akkurat ditt barn eller baby. For å gjøre dette litt enklere for dere har vi samlet årets beste julegavetips på ett og samme sted. Her kan dere velge blant våre favoritter eller finne inspirasjon til å gjøre helt egne valg.

  Når det er sagt er det jo også slik at alle barn er unike, med sine egne interesser og favorittkarakterer. Derfor har vi ikke nøyd oss med bare noen få gavetips, men isteden favnet bredt så alle og en hver skal kunne finne noe som passer. Det være seg om du vil ha noe til en baby eller en seksåring. Blant våre julegavetips finner dere det beste fra massevis av forskjellige produktkategorier og varemerker, f.eks. Lego, Disney Frozen, Star Wars, Minions og Alice & Fox. Her finner du garantert julegavene som skal til for å gjøre denne julen til den beste noensinne!

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven