Babycalls

En babycall gjør det enkelt å ha babyen under oppsyn, selv når dere er i hvert deres rom. På Jollyroom har vi prisbelønte babycalls i ulike modeller, med god lydkvalitet, lang rekkevidde, videooverføring og andre smarte funksjoner
88 resultater.

Babycall – en praktisk og sikker løsning for barn og forelder
En babycall kan være et finfint hjelpemiddel, i de tilfeller man gjerne vil være tilgjengelig på to steder samtidig. Med en moderne babycall, er det ikke noe problem å underholde gjester nede i stuen mens barnet sover i andre etasje, for eksempel – så fort den lille gir fra seg lyd, eller er urolig i sengen, får du beskjed!

Kjøp en best i test-babycall hos Jollyroom
Her på Jollyroom tar vi barna og deres sikkerhet på største alvor, noe vår babycall-kategori virkelig bærer preg av. Her vil du finne supergode og trygge babycalls av alle slag. Vil du ha en babycall med kamera, så har vi det, akkurat som vi har babycalls med temperaturmåling og en hel rekke andre moderne finesser. Mange av disse babycallene har til og med best i test-utmerkelser.

Når det gjelder varmerker, fører vi naturligvis de beste merkene du virkelig kan stole på, som Padwico, iNanny, Philips Avent og Motorola, for bare å nevne noen få. Felles for dem alle, er at de leverer det ypperste innen babycalls. Her på huset får du dessuten et prisløfte når du handler, så i tillegg til å få en moderne og super babycall, kan du føle deg sikker på at du har fått den til en god pris!

Er dere ute etter annet babyutstyr, ta gjerne en titt i det øvrige utvalget for de små. Her vil du finne praktiske lekegrinder, vippestoler, gåstoler og mye, mye mer!