1 resultater

Baby Brezza – for en enklere hverdag som småbarnsforelder

Er du en av mange foreldre som lengter etter effektivitet i en stresset hverdag? Som ikke alltid finner det like herlig å bli vekket av babyen midt på natten for så å måtte gå ut på kjøkkenet og blande velling eller tine morsmelkerstatning? I så fall er Baby Brezza et varemerke du bør merke deg først som sist.

Med sin unike og ærlig talt fantastiske morsmelkerstatning- og vellingmaskin har Baby Brezza tatt markedet med storm. Dette er en helt super og funksjonell løsning for dere foreldre. Baby Brezza Formula Pro Vellingvarmer er en helautomatisk maskin i et lekkert og stilrent design som lar deg blande morsmelkerstatningen eller vellingen med et enkelt knappetrykk. Den doserer i perfekt mengde, og den sikrer perfekt temperatur og konsistens – ingen klumper eller bobler!

Baby Brezza på Jollyroom

Siden Jollyroom er Nordens største online-aktør i barn- og baby-bransjen er det en selvfølelighet at vi fører et så populært produkt som Baby Brezza Formula Pro Vellingvarmer. Og siden vi dessuten gir våre kunder prisgaranti når de handler hos oss kan du være sikker på at du får den beste tilgjengelige prisen!

Om du er ute etter annet til babyen din foruten Baby Brezza Formula Pro, ta gjerne en titt på vårt store og brede utvalg av babyutstyr. Her vil du finne alt barnet ditt trenger, fra babycalls og bæreseler til gåstoler og matstoler – og massevis av annet!

Velkommen inn! Ja og glem nå ikke å nyte din Baby Brezza Formula Pro!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven