• Baby Brezza - header-1920x700.jpg

Baby Brezza

Prisbelønte Baby Brezza er et amerikansk selskap som produserer smarte og praktiske artikler for tilberedning og oppvarming av barnematen. På Jollyroom finner du naturligvis Baby Brezzas innovative og gode babyprodukter!

Baby Brezza – for en enklere hverdag som småbarnsforelder

Er du en av mange foreldre som lengter etter effektivitet i en stresset hverdag? Som ikke alltid finner det like herlig å bli vekket av babyen midt på natten for så å måtte gå ut på kjøkkenet og blande velling eller tine morsmelkerstatning? I så fall er Baby Brezza et varemerke du bør merke deg først som sist.

Med sin unike og ærlig talt fantastiske morsmelkerstatning- og vellingmaskin har Baby Brezza tatt markedet med storm. Dette er en helt super og funksjonell løsning for dere foreldre. Baby Brezza Formula Pro Vellingvarmer er en helautomatisk maskin i et lekkert og stilrent design som lar deg blande morsmelkerstatningen eller vellingen med et enkelt knappetrykk. Den doserer i perfekt mengde, og den sikrer perfekt temperatur og konsistens – ingen klumper eller bobler!

Baby Brezza på Jollyroom

Siden Jollyroom er Nordens største online-aktør i barn- og baby-bransjen er det en selvfølelighet at vi fører et så populært produkt som Baby Brezza Formula Pro Vellingvarmer. Og siden vi dessuten gir våre kunder prisløfte når de handler hos oss, kan du være sikker på at du får den til en skikkelig god pris!

Om du er ute etter annet til babyen din foruten Baby Brezza Formula Pro, ta gjerne en titt på vårt store og brede utvalg av babyutstyr. Her vil du finne alt barnet ditt trenger, fra babycalls og bæreseler til gåstoler og matstoler – og massevis av annet!

Velkommen inn! Ja og glem nå ikke å nyte din Baby Brezza Formula Pro!