Ergobaby

Amerikanske Ergobaby ble grunnlagt i 2003, og utvikler ergonomiske og behagelige bæreseler, barnevogner, ammeputer og lignende tilbehør. Jollyroom har et supert utvalg med Ergobabys bæreseler, bæresjal, barnevogner m.m.!

55 resultater.

Populære bæreseler av høy kvalitet

Egobabys bæreseler ble utviklet for å dekke et behov hos mødre som syntes at markedes utvalg av bæreseler ikke oppfylte de kravene man stilte på ergonomi og komfort. Karin Frost tok i 2003 frem den første modellen av de myke bæreselene som siden da har blitt standard på markedet. Med sin unike erfaring og følelse for miljø, ergonomi og nærhet til sitt barn revolusjonerte hun bæreselen. Siden den første modellen, Ergobaby Original, har firmaet fulgt utviklingen og hørt på kundenes synspunkter, og tatt frem bæreseler for alle tilfeller: Adapt som kan brukes direkte fra fødselen av uten spedbarnsinnlegg, modellen 360 som kan brukes i fire ulike posisjoner og en bæresele i helt økologisk bomull er noen eksempler på innovative løsninger fra Ergobaby.

 

Finn din Ergobaby på Jollyroom

Her på Jollyroom finner du alle Ergobabys mest populære bæreseler, også de mest vesentlige tilbehørene, slik som spedbarnsinnlegg og ammeputer. Trenger dere en forovervendt bæresele eller en allsidig bæresele med rom for vekst? De fleste av Ergobabys bæreseler har en anbefalt minstevekt på 5 kg, men dersom du kjøper et spedbarnsinnlegg kan de brukes direkte fra fødselen av. Uansett hvilken bæresele fra Ergobaby som er best for deg finner du den mest sannsynlig her på Jollyroom, og selvfølgelig til den beste prisen online takket være prisløftet vårt.