65 resultater

1/2Neste

Populære bæreseler av høy kvalitet

Egobabys bæreseler ble utviklet for å dekke et behov hos mødre som syntes at markedes utvalg av bæreseler ikke oppfylte de kravene man stilte på ergonomi og komfort. Karin Frost tok i 2003 frem den første modellen av de myke bæreselene som siden da har blitt standard på markedet. Med sin unike erfaring og følelse for miljø, ergonomi og nærhet til sitt barn revolusjonerte hun bæreselen. Siden den første modellen, Ergobaby Original, har firmaet fulgt utviklingen og hørt på kundenes synspunkter, og tatt frem bæreseler for alle tilfeller: Adapt som kan brukes direkte fra fødselen av uten spedbarnsinnlegg, modellen 360 som kan brukes i fire ulike posisjoner og en bæresele i helt økologisk bomull er noen eksempler på innovative løsninger fra Ergobaby.

 

Finn din Ergobaby på Jollyroom

Her på Jollyroom finner du alle Ergobabys mest populære bæreseler, også de mest vesentlige tilbehørene, slik som spedbarnsinnlegg og ammeputer. Trenger dere en forovervendt bæresele eller en allsidig bæresele med rom for vekst? De fleste av Ergobabys bæreseler har en anbefalt minstevekt på 5 kg, men dersom du kjøper et spedbarnsinnlegg kan de brukes direkte fra fødselen av. Uansett hvilken bæresele fra Ergobaby som er best for deg finner du den mest sannsynlig her på Jollyroom, og selvfølgelig til den beste prisen online takket være prisløftet vårt.

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven