• Ergobaby-header-1920x700.jpg

Ergobaby

På Jollyroom finner du et stort utvalg av populære og praktiske produkter fra Ergobaby. Ergobaby tilbyr bæreseler, bæresjal og reisevogner, som passer det moderne foreldreskapet, med ergonomi i fokus. Deres ergonomiske bæreseler beskytter både deg og barnet ditt, og fremmer en korrekt sittestilling for barnets hofte, bekken og rygg.

117 resultater.

Populære bæreseler av høy kvalitet

Egobabys bæreseler ble utviklet for å dekke et behov hos mødre som syntes at markedes utvalg av bæreseler ikke oppfylte de kravene man stilte på ergonomi og komfort. Karin Frost tok i 2003 frem den første modellen av de myke bæreselene som siden da har blitt standard på markedet. Med sin unike erfaring og følelse for miljø, ergonomi og nærhet til sitt barn revolusjonerte hun bæreselen. Siden den første modellen, Ergobaby Original, har firmaet fulgt utviklingen og hørt på kundenes synspunkter, og tatt frem bæreseler for alle tilfeller: Adapt som kan brukes direkte fra fødselen av uten spedbarnsinnlegg, modellen 360 som kan brukes i fire ulike posisjoner og en bæresele i helt økologisk bomull er noen eksempler på innovative løsninger fra Ergobaby.

 

Finn din Ergobaby på Jollyroom

Her på Jollyroom finner du alle Ergobabys mest populære bæreseler, også de mest vesentlige tilbehørene, slik som spedbarnsinnlegg og ammeputer. Trenger dere en forovervendt bæresele eller en allsidig bæresele med rom for vekst? De fleste av Ergobabys bæreseler har en anbefalt minstevekt på 5 kg, men dersom du kjøper et spedbarnsinnlegg kan de brukes direkte fra fødselen av. Uansett hvilken bæresele fra Ergobaby som er best for deg finner du den mest sannsynlig her på Jollyroom, og selvfølgelig til en gunstig pris, takket være prisløftet vårt.