Matbokser & Mattermoser

Med en god matboks eller mattermos holder maten seg frisk og innbydende. På Jollyroom har vi både mattermos og matboks til barn samt annen praktisk matoppbevaring. Velg blant praktiske matbokser med ett eller flere rom, isolerte lunsjbager og mattermoser som holder maten varm. Utforsk sortimentet fra populære merker som SkipHop, Beckmann, Disney, Mummitrollet og Done By Deer.
151 resultater.

Hvor lenge holder termosen maten varm?

Når det gjelder å holde barnas måltider varme, kan en termos av god kvalitet være perfekt. En godt isolert termos kan holde maten varm i flere timer og sørge for at barna kan nyte måltidene sine som om de var nylaget. Dette er spesielt nyttig på travle dager når barna skal ha måltidene klare mens de er på skolen eller under familieutflukter.

Hva er godt å ha i matboksen?

Å pakke den riktige maten i matboksen til barnet ditt kan utgjøre en stor forskjell for barnets dag. Når du tenker på hva du skal pakke med deg, bør du vurdere balanserte måltider som inkluderer frukt, grønnsaker, proteiner og fullkorn. Matbokser med rom er spesielt gode fordi de lar deg skille forskjellige matvarer og holde dem ferske. Legg for eksempel noen gulrotpinner, epleskiver eller druer i ett rom, mens andre rom kan inneholde smørbrød, yoghurt eller til og med en salat. Ikke glem å ta med noe å drikke, for eksempel en liten vannflaske eller juice. En sunn matbit som nøtter eller en müslibar kan også være et godt tillegg for å holde barnet ditt energisk gjennom dagen.

Hva bør du pakke til utflukten?

Planlegger du en familietur? Hos Jollyroom vet vi at ethvert eventyr med barn krever nøye pakking for å sikre en morsom og stressfri dag. Når du forbereder deg på utflukten, sørg for at du pakker med deg nødvendigheter som komfortable fleeceklær, skallklær, slitesterke sko og beskyttende solhatter. Til måltider, pakk praktiske matbokser, vannflasker og snacks for å holde de små energiske. Ikke glem et førstehjelpsutstyr for mindre ulykker og en pålitelig ryggsekk for å bære alt. Med denne omfattende pakkeguiden vil familien din være klar for en flott dag ute.