UV-Klær

Oi oi oi, her er det bare å begynne letingen, folkens! Vi har alt barnet ditt eller babyen din trenger når dere skal tilbringe en herlig dag på stranden, med bading og leking i sanden. Vi har UV-badesko, UV-drakter, UV-sett, UV-shorts, UV-trøyer, Solhatter & caps, kort sagt alt som skal til for å beskytte de små mot solens tross alt skadelige stråler. Ta en titt da vel, vi fører gode og kjente merker som Swimpy, Zunblock, Reima og mange, mange fler – og vi har rimelige priser!
308 resultater.

Komfortable og funksjonelle UV-klær til barn

Når sommeren endelig ankommer og familien skal kose seg på stranden blir godt UV-badetøy til barna et must. En UV-drakt beskytter barnet ditt mot solens sterke stråler på en praktisk og lettvint måte mens hen leker seg i vannet. Dessuten tørker UV-klærne på null komma niks etter at barnet er ute av vannet, og det elastiske UV-tøyet er funksjonelt og lett å bevege seg i – perfekt for de aktive barna!

Finn den perfekte UV-badedrakten til ditt barn

Her på Jollyroom har vi et stort utvalg av UV-klær til barn i alle aldre. Vi har supre UV-badedrakter til babyen så vel som til de litt større barna, og vi har både todelte UV-sett og hele UV-drakter.

I tillegg har vi selvsagt gode UV-shorts, UV-trøyer og ikke minst badesko til de små føttene samt sikre og komfortable solhatter til babyen din. Det er dog viktig at dere husker på å smøre inn de små med solkrem for å være sikre på at barna får den optimale beskyttelsen mot solens sterke stråler. 

Du vil nok også merke at det ikke skorter på morsomme og barnevennlige mønstre og motiver i vårt utvalg UV-badetøy. Her har vi virkelig noe for enhver smak, det være seg om dere har en Frozen-fantast der hjemme, en Disney-galning eller en som er svak for Albert Åberg. Og hva merkene angår så fører vi badetøy fra alle de beste merkene, som Swimpy, Little Champs, Zunblock og Playshoes!