UV-Klær – Alt barnet eller babyen trenger på stranden

Oi oi oi, her er det bare å begynne letingen, folkens! Vi har alt barnet ditt eller babyen din trenger når dere skal tilbringe en herlig dag på stranden, med bading og leking i sanden. Vi har UV-badesko, UV-drakter, UV-sett, UV-shorts, UV-trøyer, Solhatter & caps, kort sagt alt som skal til for å beskytte de små mot solens tross alt skadelige stråler. Ta en titt da vel, vi fører gode og kjente merker som Swimpy, Zunblock, Reima og mange, mange fler – og vi har rimelige priser!

227 resultater

Komfortable og funksjonelle UV-klær til barn

Når sommeren endelig ankommer og familien skal kose seg på stranden blir godt UV-badetøy til barna et must. En UV-drakt beskytter barnet ditt mot solens sterke stråler på en praktisk og lettvint måte mens hen leker seg i vannet. Dessuten tørker UV-klærne på null komma niks etter at barnet er ute av vannet, og det elastiske UV-tøyet er funksjonelt og lett å bevege seg i – perfekt for de aktive barna!

Finn den perfekte UV-badedrakten til ditt barn

Her på Jollyroom har vi et stort utvalg av UV-klær til barn i alle aldre. Vi har supre UV-badedrakter til babyen så vel som til de litt større barna, og vi har både todelte UV-sett og hele UV-drakter.

I tillegg har vi selvsagt gode UV-shorts, UV-trøyer og ikke minst badesko til de små føttene samt sikre og komfortable solhatter til babyen din. Det er dog viktig at dere husker på å smøre inn de små med solkrem for å være sikre på at barna får den optimale beskyttelsen mot solens sterke stråler. 

Du vil nok også merke at det ikke skorter på morsomme og barnevennlige mønstre og motiver i vårt utvalg UV-badetøy. Her har vi virkelig noe for enhver smak, det være seg om dere har en Frozen-fantast der hjemme, en Disney-galning eller en som er svak for Albert Åberg. Og hva merkene angår så fører vi badetøy fra alle de beste merkene, som Swimpy, Little Champs, Zunblock og Playshoes!

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven