166 resultater

1/3Neste

Funksjonelle og morsomme ryggsekker for barn

Når barna har blitt litt større dukker gjerne både lysten på og behovet for en egen ryggsekk eller veske opp. Når familien skal ut på reise eller bare en skogstur, for eksempel, er det jo klart at den lille vil ha sin egen tursekk. Og når skoletilværelsen står for døren er man så klart nødt til å ha en god skolesekk. At skolesekken ser litt morsom ut skader selvsagt ikke heller, i alle fall ikke i den helt første tiden på barneskolen.

Finn ditt barns nye skolesekk eller tursekk på Jollyroom

Her på Jollyroom har vi et virkelig bredt og godt utvalg med barneryggsekker. Her vil du for eksempel finne de populære Beckmann-skolesekkene og de supre og funksjonelle Bergans-sekkene som gjør seg både som skolesekk og tursekk for barna. Og er det mer en barnehagesekk du er ute etter har vi selvsagt også sekker med morsomme og barnevennlige motiver, for eksempel barnesekkene fra Jabadabado og Skip Hops Zoo-serie!

I tillegg vil du naturligvis finne praktiske og morsomme barnekofferter, skuldervesker og gymposer i vår sortiment, alt sammen fra gode og pålitelige varemerker. Og i og med prisgarantien vår kan du føle deg sikker på at du finner ditt barns ryggsekk eller veske til den beste prisen online.

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven