voksi_header2

Voksi holder ditt barn varmt i vognen

Siden starten i 1986, med lanseringen av Voksi® Classic, har Voksis sortiment fortsatt å vokse og de tilbyr i dag en stor mengde godt testede vognposer med høy standard. Kun det beste er godt nok for ditt barn, er en innstilling som er gjennomgående i deres produksjon der bare tradisjonelle naturmaterialer brukes, både for miljøets skyld og for ditt barns komfort.

natur-voksi_no

Naturens beste material

Voksi arbeider kun med naturens fineste material på en måte som ikke skader miljøet. Viktigst er ull med sin sterke egenskap av å holde oss varme, som er veldig viktig for en vognpose som brukes under årets kaldere måneder. Ull varmes raskt opp ved hjelp av vår egen kroppstemperatur, og holder så varmen uansett ytre forhold, inkl. fuktighet. Ull fungerer som en fuktabsorberer, slik at om ditt barn begynner å svette transporterer ullen bort fukten og opprettholder en behagelig kroppstemperatur.

oeko

OEKO-TEX® sertifisert

OEKO-TEX® er en frivillig merking av tekstilprodukter som viser at de ikke består av noen skadelige stoffer eller kjemikalier som kan være farlig for ditt barns hud eller helse. At alle Voksis vognposer er merket med OEKO-TEX® er et bevis på at de har gjennomgått omfattende tester og kontroller av alle komponenter, inkl. stoff, tråder, knapper og glidelåser, og er en garanti på at ingen forbudte, risikable eller regulerte substanser og stoffer kommer i kontakt med ditt barn. Et krav som Voksi ser som en selvfølge!
 


 

voksi

Vognposer

Årets kaldere dager er snart her og da er det deilig for ditt barn å krype ned i en varm vognpose, uansett om det er for en rask tur til butikken eller en lengre tur i skogen. Voksis vognposer er laget av ull og dun av høyest mulig kvalitet, med veluttenkte funksjoner. Vi på Jollyroom har hele Voksis vognposesortiment – finn den som passer for deg.

frost

Voksi Frost - Nyhet!

La din baby kose seg i vognposen Frost, Voksis høstnyhet som er laget av 100% ull som holder ditt barn alternativt svalt eller varmt ut i fra omgivelsenes temperatur. Frost er en fleksibel vognpose som også kan brukes som et leketeppe, og åpningen rundt hode kan enkelt justeres for å passe perfekt til ditt barn. Insydde kanaler holder foret på plass og reflekser på vognposen øker sikkerheten for deg og ditt barn, også under mørke kveldsturer. Anti-sklimateriale bak gjør at vognposen sitter stabilt i vognen.

 

urban_no

Voksi Urban - Testvinneren!

Trendy og slitesterk vognpose med en overdel som er laget av 90% dun og 10% fjær, og en underdel av ull – deilig og varmende materialer som puster. Med to ulike overdeler, en lengre og en kortere, får vognposen en lang brukstid på opp til 6 år. Voksi Urban leveres i en praktisk oppbevaringsveske med en pingvinpute som kan tas av og vaskes. Med høyeste karakter i alle moment, blant annet vannavstøting og brannsikkerhet, ble Voksi Urban kåret til testvinner i magasinet Foreldre & Barn i 2011.

city

Voksi City - Multifunksjonell!

Voksi City har flere funksjoner, da den kan åpnes helt og brukes som leketeppe eller sitteunderlag. Selvfølgelig fungere den også utmerket som vognpose: med en smart lomme med plass til nøkler, smokker eller mobiltelefon gjør den det enklere for foreldren. Refleksbånd gjør barnet synlig i trafikken – praktisk til høst og vinter når mørket kommer tidlig. Justerbare remmer på hodedelen passer på at vognposen sitter tett rundt barnets hode og holder derfor  på varmen. Under barnets hode ligger et mykt fleeceteppe som kan vaskes.   

 

dream

Voksi Dream - Trendy design

En vognpose for den trendbevisste foreldren med en unik og lekker design av høy kvalitet. Vognposen er laget av ren dun med insydde kanaler, og har en smart lomme for oppbevaring av mindre ting. En smart funksjon i hodedelen og midten som kan strammes godt til for å holde varmen, eller åpnes helt for å bruke vognposen som leketeppe eller sitteunderlag. Underdelen har et spesielt anti-sklimaterial som gjør at vognposen sitter bra i vognen, og forlengningsdelen som følger med gjør at den kan brukes lenge, opp til 4 års alder.

classic

Voksi Classic - Tidløs funksjonell

Voksi Classic er stoppet med 100% ull med sin fantastiske isoleringseffekt, som både varmer og transporterer bort fukt og overskuddsvarme. Vognposen passer moderne vogner og foreldre med høye krav på kvalitet, funksjon og design, med flere farger og mønstre. Takket være sitt spesielle brettesystem kan den foldes ut og brukes som praktisk leketeppe, eller som underlag i f.eks pulk. Om du kjøper til Voksi Bæreplate Classic kan den også brukes som mykbag til barnevognen.


 

move

Voksi Move - Minivognpose

Voksis minivognpose passer perfekt til den lille babyen og fungerer like bra i barnevognen som i babybilstolen på bilreise. Voksi Movi har en overdel i en kombinasjon av dun og fjær, og en underdel laget av 100% ull – noe den er alene om på markedet. Åpninger i vognposens rygg gjør det enkelt å feste i babybilstolens internbelte og plassere vognposen i bilstolen.


 

 

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven