v18_Landningssida_banner_1920x700_Summershop.jpg

Herobanner-sommar-logo_NODK.gif

 • Nå tjuvstarter vi sommeren med å invitere deg til vår sommershop, hvor du kan handle alt som gjør sommeren ekstra hyggelig. Utforsk UV-klær som beskytter og åpner for mer lek på solfylte dager. Sommerklær - lette & luftige for de minste med mye energi i beina. Flotte sykler i forskjellige størrelser og design. Triller og multibarnevogner som lar deg nyte hver sommerdag med hele familien! Alt dette og mer - velkommen!

  Les mer:

  Sommeren 2024 betyr varmt vær og er den perfekte muligheten for barn til å dykke ned i en mengde sommeraktiviteter. For foreldre som leter etter ting å gjøre i sommer, ligger svaret i de underholdende produktene som er skreddersydd for sommermoro. Fra strandleker, UV-klær og badetøy som gjør en dag ved sjøen uforglemmelig, til hobbyartikler og spill som setter i gang fantasien på regnværsdager – disse produktene er nøkkelen til en minneverdig sommer. Vi tilbyr også et bredt utvalg av triller, sykkelvogner, sykkelseter og reisesenger for familiens sommereventyr!

  Skap uforglemmelige sommerminner med familien din ved å forberede deg med de beste produktene for hver aktivitet. Enten du planlegger utendørseventyr, vannsport eller avslappede hagedager, sørg for at du har alt dere trenger for å nyte hvert øyeblikk.

 • Sommarstart_gif_1920x150_avdelare.gif
 • Utelek

 • Sommer betyr høysesong for utelek, og med vårt utvalg kan hvem som helst forvandle hagen eller uteplassen sin til en fantastisk lekeplass. Utforsk og oppdag: lekestativer og huskestatvier; lekestuer og piknikbord; bassenger, boblebad og mye mer!

 •  

   

 • Sykler

 • Sykkel + sommer = en himmelsk duo som danner grunnlaget for mange av våre beste sommerminner. Maksimer barnets sommermoro med en ny sykkel – i vårt brede utvalg finner du massevis av modeller og varianter som passer barn i alle aldre.


 •  

 • Klær & Sko

 • Til en sommer med mye utelek og rampestreker, solfylte dager og kos på stranda, blir alt så mye bedre med de riktige klærne. I vårt sortiment finner du sneakers, lette jakker, fleece, UV-klær med mer!


 •  

 • Sommarstart_Banner_815x1000_Transport_NO.png
 • Sommerutflukter

  Nyt hver sommerdag med vårt utvalg av triller, barnevogner, bilstoler, sykkelseter og mer. Her finner du flotte favoritter fra kjære merker som Beemoo, Hamax, Cybex med flere!

 • Sommarstart_gif_1920x150_avdelare.gif
 • Sommer 2024

  Etter hvert som dagene blir varmere og kveldene lengre, ser familiene frem til sommeren 2024 med forventning. Sommeren er en sesong full av uendelige muligheter, glede og eventyr. Enten du planlegger bilturer, herlige dager på stranda eller bare vil nyte naturen hjemme i hagen, kan de riktige aktivitetene forvandle sommeropplevelsen for familien. Hos Jollyroom forstår vi hva sommeren betyr for barnefamilier. Det er derfor vi har et omfattende utvalg av varer som dekker alle aspekter av familiens sommereventyr.

 • Har du forberedt deg til alle sommerens aktiviteter? 

  For at sommeren skal bli vellykket for hele familien, kreves det litt mer enn bare å vente på at moroa skal dukke opp – man må legge noen planer og forberede seg på diverse måter. Sørg for at barna dine er klare for solfylte dager med UV-klær og spennende leker som vil holde dem underholdt i timevis. Våre bassenger, vannleker, badetøy og UV-klær sørger for morsomme vann- og sommeraktiviteter, mens husker og lekestativ gir barna plass til å utforske og leke fritt. For de som elsker eventyr på veien, tilbyr vi et bredt utvalg av trygge og praktiske sykkelvogner og sykkelseter for hyggelige utflukter.

  Hos Jollyroom forstår vi viktigheten av å gjøre reiser med barn både morsomme og smidige. Vårt utvalg av produkter for reiser med små barn gjør det enkelt å pakke med trygghet. Fra kompakte reisevogner egnet for flyplasser og dagsturer, til fleksible reisesenger og bæreseler for trygge sovemiljøer på nye steder.

  Jollyroom har alt du trenger for en sommer fylt med aktiviteter og moro. Gjør hver utflukt spesiell og stressfri, vel vitende om at du har det optimale utstyret for å tilrettelegge for hele familiens trivsel, trygghet og underholdninger sommeren igjennom. 

 • Fyll hagen med lek og moro til sommeren med Jollyroom

  Se for deg en hage hvor latteren aldri tar slutt, hvor hvert hjørne skjuler et nytt eventyr – fylt med sommeraktiviteter! Med Jollyroom har det aldri vært enklere å forvandle hagen din til et sommerparadis. Dykk ned i vårt utvalg av bassenger i forskjellige størrelser, som lar dere ta forfriskende dukkerter hjemme. Trampolinene våre lover endeløst med supermoro hopping og latter, mens våre elbiler for barn gir spenning på grønne plener og feide fortau.

  Lekestuene inviterer til fantasifull lek og skaper uendelige muligheter for barna dine til å utforske og skape sine egne eventyr. Huskene gir en følelse av frihet og spenning, perfekt for dristige avhopp eller avslappede øyeblikk under sommerhimmelen. Oppdag spennende eventyr og sommeraktiviteter med et bredt utvalg av lekehus, husker og huskestativ!

  Hos Jollyroom tror vi at de beste sommerminnene skapes av øyeblikkene hvor man er sammen, når man utforsker, leker og rett og slett nyter sesongens skjønnhet. Med vårt store utvalg som serverer alle aspekter av sommeraktiviteter, stranddager og hagemoro, er vi her for å gjøre sommeren 2024 minneverdig for både store og små. Dykk inn i vår verden av sommertilbehør og gjør sesongen til en gledelig fest for hele familien!

 • Alt dere trenger på stranda

  Når den milde strandbrisen blåser inn, er det viktig å være klar med fargerikt badetøy og morsomme sand- og badeleker. Ta en titt i vårt utvalg av badetøy for barn. Her finner du alt fra bikinier og badebukser, til komplette badesett designet for alle sommerbadeøyeblikk. Beskytt de små med UV-sett og solhatter, slik at de kan leke trygt i solen. Og la oss ikke glemme soltelt for de sårt tiltrengte pausene fra solen. Når det er på tide å slappe av, pakk barna inn i våre koselige badekåper og hettehåndklær, perfekt etter en forfriskende svømmetur.

  Ingen stranddag er komplett uten redningsvest, badering eller oppblåsbare armringer! For barna som nettopp har begynt å oppdage gleden ved å svømme og bade, er disse produktene spesielt viktige. De gir ikke bare et ekstra nivå av sikkerhet, men øker også selvtilliten, og hjelper unge svømmere med å nyte vannet. Med lyse farger og morsomme former er de designet for å fange barnas fantasi og gjøre hvert bad til et lite eventyr.