jollykontoret.jpg

Jollykontoret tipser

La deg inspirere og guide til sommerens herlige dager og sjekk Jollykontorets utvalgte favoritter fra Jollyspranget fra våre kategorier. Her finner du de beste tipsene til årets deiligste tid!

 

kajsa_no.jpg

 Ut i naturen!

Det beste med sommeren er at familielivet flytter ut og at utendørsaktivitetene tar over! Med alle aktivitetene er sommeren virkelig den abosolutt beste sesongen for min familie, og her har jeg valgt ut mine favoritter for herlig utendørssamvær med barna! 

Vi er en aktiv familie som liker å ta oss en sykkeltur eller være på reisefot og her gjelder det å satse på kvalitet, med slitesterke produkter. Jeg har valgt ut mine favoritter fordi de virkelig holder den høye standarden vi er ute etter og dessuten er tilgjengelige til knallpriser! Jeg ønsker alle en riktig deilig sommer sammen med familien! 

/Kajsa

 

christian.jpg

Glad og lystig sommerlek i solen! 

Endelig er min favorittårstid her, sommeren! En årstid som gjør dagene lenger og gir plass til mer utendørslek og kos i solen. I og med dette vil jeg passe på å tipse om tre favoritter fra sortimentet som kommer til å forgylle min familiesommer.

Først har vi det herlige piknikbordet fra Woodlii med parasoll, som gir barna muligheten til å ha sin egen lille lunsjpause uten å måtte sitte ved foreldrenes kjedelige bord! Herlig kvalitet og komfort. Når lekestunden kaller igjen kommer Pinepeaks frekke gokart fint med, en herlig tråbil rett og slett. Favoritten min er den blå, men den er også tilgjengelig i rødt. Deretter har vi den morsomme lekestuen fra Starplay, som har flere vinduer og til og med en brevsprekk, helt perfekt for barna, og man kan jo invitere noen kompiser også! 

God sommer fra Christian

 

iina.jpg

Sommer både inne og ute 

Sommeren og solen er på vei og det er på tide å piffe opp barnerommet, ikke minst forberede seg på hete og herlige dager på stranden. Mitt favorittprodukt til barnerommet er en stilig og praktisk kleshenger fra Kids Concept, som barna kan henge favorittsommerkjolen eller capen på! 

For de minste vil jeg gjerne anbefale Petite Chérie Moses Basket. Moses Baskets naturmaterialer og myke pastelltoner er supertrendy i år og kurven er lett å flytte omkring og ta med seg ut i hagen - eller til stranden! I denne vakre kurven kommer babyen din til å sove som en stokk. 

Ingenting er bedre enn solrike dager på stranden med familie og venner og jeg vil tipse om Swimpys UV-produkter, som beskytter barnas følsomme hud mot solen. Barna trives kjempegodt i de myke og komfortable UV-klærne og du slipper å bekymre deg for at de skal brenne seg. Med det sagt ønsker jeg dere massevis av herlige dager på stranden i sommer! 

Summerlove from Iina

 

TIL ALLE FAVORITTER

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven