Parkdresser

Hos oss får dere fantastiske parkdresser som gjør barnas utelek enda bedre. Enten det er vattert vårdress, regntett parkdress med shell-tøy så har vi det her!
68 resultater.

Parkdresser til barna i de vriene mellomsesongene
Er det noe vi foreldre kjenner igjen fra hverdagen, er det hvor vanskelig det kan være å kle barna riktig om våren og høsten. Når temperaturen er sånn midt i mellom, og dessuten hele tiden skiftende, kan det fort by på problemer å finne klær som hverken er for kalde eller for varme. Med en parkdress er imidlertid mye løst! Parkdresser er ypperlige plagg både i seg selv, og med et ekstra lag med klær eller to under, alt ettersom hvordan temperaturen varierer. Heldigvis er det da også et særs godt utvalg av parkdresser der ute, i et vell av modeller, fine farger og med særegne funksjoner. Så det er egentlig bare å begi seg ut på nettet for å shoppe!

Godt utvalg av funksjonelle og praktiske parkdreser til barn på Jollyroom.no
Med tanke på at vi på Jollyroom er Nordens største aktør innen barne- og babyartikler på nettet, vil det neppe overraske noen at vi har et flott utvalg av parkdresser for barn i alle aldre. Her vil du finne parkdresser i massevis av gode og funksjonelle materialer og designs, samtlige levert av gode og pålitelige varkermerker du som forelder kan stole på, som Mikk-Line, Reima og Mini A Ture, bare for å nevne noen ganske få!

I tillegg vil du selvsagt finne alt annet av yttertøy til barna her hos oss. Vi har regntøy til barn, vinterdresser til barn, fine jakker til alle sesonger, bukser i masser og treningstøy til all mulig sport. Jollyroom har kort sagt alt barna dine kan tenkes å behøve av klær

Velkommen inn!