23 resultater

Parkdresser til barna i de vriene mellomsesongene

Er det noe vi foreldre kjenner igjen fra hverdagen er det hvor vanskelig det kan være å kle barna riktig om våren og høsten, når temperaturen er sånn midt i mellom og dessuten hele tiden skiftende, også innad i de enkelte dagene. Med en parkdress er imidlertid mye løst! Parkdresser er ypperlige plagg både i seg selv og med et ekstra lag med klær eller to under, alt ettersom temperaturen varierer. Heldigvis er det da også et særs godt utvalg av parkdresser der ute, i et vell av modeller, fine farger og med særegne funksjoner, så det er egentlig bare å begi seg ut på nettet for å shoppe!

Godt utvalg av funksjonelle og praktiske parkdreser til barn på Jollyroom.no

Med tanke på at vi på Jollyroom er Nordens største aktør innen barne- og babyartikler på nettet vil det neppe overraske noen at vi har et flott utvalg av parkdresser for barn i alle aldre. Her vil du finne parkdresser i massevis av gode og funksjonelle materialer og designs, samtlige levert av gode og pålitelige varkermerker du som forelder kan stole på, som Mikk-Line, Reima og Mini A Ture, bare for å nevne noen ganske få!

I tillegg vil du selvsag finne alt annet av yttertøy til barna her hos oss. Vi har regntøy til barn, vinterdresser til barn, fine jakker til alle sesonger, bukser i masser og treningstøy til all mulig sport. Jollyroom har kort sagt alt barna dine kan tenkes å behøve av klær. Dessuten tilbyr vi både prisgaranti og fri retur på klær og sko, så her er det bare å handle i vei!

Velkommen inn!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven