Skjerf & Halser

Med en god hals, et skjerf eller en halsvarmer holder barnet seg varmt i kulda. På Jollyroom finner du både halsvarmer og hals til barn og baby. Velg blant halsvarmere i ulike varianter, både som polokrage, fleece-buff og ullhals.
91 resultater.

Skjerf og halser til barn
I Norge kan vinteren bli veldig kald. Å stå og vente på bussen i januar eller februar, kan nesten bli en prøvelse, når været er som kaldest. Med noen enkle grep, kan man imidlertid gjøre det hele så utrolig mye bedre. For det er jo gjerne som man sier, at det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Og spesielt viktig er jo dette for barna, som ofte ikke lar seg stoppe av noen verdens ting, når det kommer til utendørsleken! Barn trenger godt vintertøy, og man bør heller ikke glemme detaljene. Gode hansker og votter, en god vinterlue og ikke minst et godt skjerf eller en hals. En fleecehals eller ullhals, for eksempel, er jo ypperlig for viltre barn i snøen, og spesielt for de minste. De litt større barna, kan imidlertid klare seg fint med et godt skjerf.

Godt utvalg av skjerf og hals på Jollyroom.no
I Jollyrooms online-sortiment finner du massevis av gode skjerf og halsvarmere til barna. Vi har fleecehalser, ullhalser og massevis av gode skjerf i legio designs og farger. Alle våre skjerf og halser er selvsagt fra gode og ansette varemerker, som Joha, Didkriksons, Lindberg, Nordbjørn og mange flere.

I tillegg har vi naturligvis alle de andre vinterklærne som barna dine trenger. Her vil du finne gode vinterdresser, vinterjakker, luer, vintersko og så videre, alt sammen ypperlig egnet til å holde akkurat ditt barn varmt og godt i kulda – uten at det går ut over hverken bevegelighet eller lekemuligheter.

Husk også at du får et prisløfte her på Jollyroom. Så når du handler et skjerf eller en fleecehals til barnet ditt, eller hva som helst annet, kan du føle deg sikker på at du har fått det til en god pris.