16 resultater

En god vinterjakke til barnet

Barnas utendørslek, den skal under ingen omstendigheter måtte begrenses, selv ikke i vinterkulda! Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær, er det ikke det man sier da?

Og med en god vinterjakke til barna er faktisk veldig mye gjort. En vinterjakke som er laget av gode funksjonsmaterialer som både ventilerer og varmer lar barnet ditt leke og holde på utendørs uten problemer når kulda hersker der ute. Markedet er da også bugnende av gode vinterjakker til barn, heldigvis.

Vinterjakker til barn på Jollyroom.no

I vårt suverene sortiment har vi samlet alt du kan tenke deg av vinterjakker til barna. Her har vi parkas til barn, dunjakke til barn, kort sagt alle typer vinterjakker til barn, og samtlige leveres fra gode varmerker som Didriksons, 8848 Altitude, Lindberg og mange fler.  

Om du er ute etter andre vinterklær til barna, ikke nøl med å ta en titt i vårt øvrige sortiment. Her på huset har vi alt dere trenger: vinterdresser, vintersko, luer og votter, og så videre!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven