Regnjakker

Med en god regnjakke kan barnet leke i regnet i timevis. Hos Jollyroom finner du et bredt utvalg av regnjakker til barn og baby, i god kvalitet. Bla rundt blant flere populære merker som Nordbjørn, Didriksons og Tretorn. Velg mellom flere farger og modeller for barn i alle aldre!
60 resultater.

Hva er den beste regnjakken?

Hos Jollyroom forstår vi at foreldre alltid leter etter regntøy som ikke bare gir beskyttelse, men som også gir et snev av stil til de grå, regnfulle dagene. Det er her utvalget vårt fremhever det praktiske uten å gå på akkord med stilen. Ønsker barnet ditt en klassisk, gul regnjakke? Vi har det! En jakke i en annen sterk, herlig farge? Det har vi også! Vi har også regnjakker i flere ulike mønstre og med ulike motiver – stilige barnejakker for enhver smak, rett og slett. Felles for alle disse regnjakkene er at de er laget av funksjonelle materialer som er lette å bevege seg i og som egner seg i flere ulike værforhold. Hos oss finner du fôrede regnjakker som gir et ekstra lag med beskyttelse og varme på de kjøligere, regnfulle høst- og vårdagene. Vi har også korte regnjakker, lange regnjakker og ufôrede modeller som passer perfekt når det ikke er behov for et isolerende lag. Regnjakkene våre har selvfølgelig også ulike sikkerhetsfunksjoner, som reflekser for best mulig synlighet og avtakbare hetter som hindrer barnet ditt i å bli sittende fast i noe mens hen leker.

Så ta en titt på utvalget vårt, hvor kvalitet møter stil, og finn den perfekte regnjakke til barnet ditt. For hvorfor la en regnværsdag legge en demper på uteleken?

Med en stilig og funksjonell regnjakke trenger ikke uteleken være avhengig av været!

Det er bare gitt å innse at barn elsker å hoppe i sølepytter og utforske verden når det regner, så hvorfor ikke kle dem i stilige regnjakker som hyller deres lekne ånd? Vi har samlet et utvalg av de mest sjarmerende og livlige regnjakkene som vil gjøre dine små til trendsettere på lekeplassen. Hos oss finner du kjente merker som Didriksons, Nordbjørn, Tretorn og Helly Hansen, alt for at du skal finne din favoritt.

Er det noe man som forelder oppdager ganske raskt, er det at barnets utelek, eller lek generelt, ikke lar seg stoppe av noe. For barnet ditt er ikke været en begrensning, noen ganger kan det virke helt motsatt! Barn elsker å leke i snø, slaps og regn – og det skal de få lov til! Men da blir komfortabelt og praktisk yttertøy viktig. Nå for tiden er det en mengde forskjellige barnejakker og regntøy å velge mellom, og regnjakker kommer i mange forskjellige varianter, laget av forskjellige materialer med forskjellige funksjoner – helt vanntette jakker, vannavstøtende jakker med pusteevne som hjelper til med å regulere barnets temperatur, regnjakker med fôr og mye mer. Vi har noe for enhver anledning. Lykke til i regnet!