Regnjakker

Med en god regnjakke kan barnet leke timevis i regnet. Hos oss finner du et bredt sortiment av regnjakker i god kvalitet, både med og uten fôr. Velg blant utallige farger og modeller fra populære varemerker, til barn i alle aldre!
65 resultater.

Med en god og funksjonell regnjakke trenger ikke utendørsleken avhenge av været!
Er det noe man som forelder oppdager ganske fort, er det at barnas utelek, eller for den del lek generelt, ikke lar seg stoppe av noen ting. For et barn er liksom ikke været noen begrensning. Av og til kan det faktisk virke som om det motsatte er tilfelle. Barn elsker å leke i snø, slaps og regn – og det må de få lov til! Viktig blir det da med komfortabelt og funksjonelt yttertøy. En god regnjakke, for eksempel, er et must når det pøser ned der ute. Og til forskjell fra før i tiden, er ikke bare en regnjakke en regnjakke heller. Nå finnes det et hav av gode modeller å velge mellom, laget av forskjellige materialer med spesifikke funksjoner. Det kan være helt vanntette regnjakker, vannavstøtende regnjakker med pusteevne, som regulerer barnets kroppstemperatur og holder den ideell, og selvfølgelig gode regnjakker med fôr til de litt vrange mellomsesongene, når det ikke er så lett å kle seg riktig. Kort sagt: Når det kommer til regnjakker, har man mye å velge mellom!

Hvilken regnjakke skal barnet ditt ha?
Her på Jollyroom har vi naturligvis sørget for å ha et bredt og variert utvalg av regnjakker, slik at du skal kunne finne akkurat den regnjakken barnet ditt trenger. Vi fører gode og pålitelige varemerker som Reima, LEGO Wear, Didriksons, Lindberg og mange flere, og sjansene er store for at dere vil finne nettopp det dere er ute etter! Vil du ha en gul regnjakke til barnet ditt, som jo er ganske populært, eller en hvilken som helst annen knall farge, ja så har vi det. Vi har også regnjakker med alle mulige slags lekre mønstre og motiver. Felles for alle disse barneregnjakkene, er at de er laget av gode funksjonsmaterialer som er lette for barna å bevege seg i, og selvsagt at de presterer optimalt i de litt røffere værtypene. De aller fleste av regnjakkene til barn har naturligvis gode sikkerhetsfunksjoner, som reflekser og avtagbar hette, i tilfelle den skulle bli sittende fast i noe. Lykke til der ute i søleværet!