Regnjakker

Velkommen hit til vårt herlige utvalg av regnjakker for barn! Her vil du finne alle tenkelige modeller – med og uten fôr, for eksempel – for barn i alle aldre, fra gode merker som Reima, Didriksons og Lego Wear, alt sammen selsvagt til nettets beste priser. Hva farger og mønstre angår er det som du ser bare å velge og vrake. Ta en titt da vel!
85 resultater.

Med en god og funksjonell regnjakke til barnet behøver ikke utendørsleken avhenge av været!

Er det noe man som forelder oppdager ganske fort er det at barnas utelek, eller for den del lek generelt, ikke lar seg stoppe av noen ting. For et barn er liksom ikke været noen begrensning, av og til kan det til og med virke som om det motsatte er tilfelle. Barn elsker å leke i snø, slaps og regn – og det må de få lov til! Viktig blir det da med komfortabelt og funksjonelt yttertøy. En god regnjakke, for eksempel, er et must når det pøser ned der ute. Og til forskjell fra før i tiden er ikke bare en regnjakke en regnjakke heller, nå er det et hav av gode modeller å velge mellom, laget av forskjellige materialer med spesifikke funksjoner. Det kan være helt vanntette regnjakker, vannavstøtende regnjakker med pustevne som regulerer barnets kroppstemperatur og holder den ideell, og i tillegg selvsagt gode regnjakker med fôr til de litt vrange mellomsesongene når det ikke er så lett å kle seg riktig. Kort sagt: Når det gjelder regnjakker har man mye å velge mellom!

Hvilken regnjakke skal ditt barn ha?

Her på Jollyroom har vi naturligvis sørget for å ha et bredt og variert utvalg av regnjakker så du skal kunne finne akkurat det ditt barn trenger. Vi fører gode og pålitelige varemerker som Reima, LEGO Wear, Didriksons, Lindberg og mange flere, og sjansene er store for at dere vil finne nettopp det dere er ute etter! Vil du ha en gul regnjakke til barnet ditt, som jo er ganske populært, eller en hvilken som helst annen knall farge, ja så har vi det. Vi har også regnjakker med alle mulige slags lekre mønstre og motiver. Felles for alle disse barneregnjakkene er at de er laget av gode funksjonsmaterialer som er lette for barna å bevege seg i, og selvsagt at de presterer optimalt i de litt røffere værtypene. De aller fleste av regnjakkene til barn har naturligvis gode sikkerhetsfunskjoner som reflekser og avtagbar hette i tilfelle den skulle bli sittende fast i noe. Lykke til der ute i søleværet!