Barnejakker

Her ser du alle våre jakker og kåper for barn i alle aldre, og vi tør love at du vil finne noe som passer akkurat ditt barn! Vi har barnejakker og barnekåper i alle tenkelige modeller og med alle mulige farger og mønstre, mange av dem med best i test-utmerkelser og alle sammen fra gode merker som Didriksons, Lego Wear, Reima og mange fler. Og prisene? Ja, vi har selvsagt markedets rimeligste priser! Hva med å ta en titt, og finne ditt barns neste barnejakke her? Vi lover at det er verdt det.
439 resultater.

Barnejakker til alle sesonger og allslags vær

Mange foreldre husker kanskje hvor kjedelig det var å måtte ha på seg jakke når man lekte ute som barn – hvordan man gjerne sprang av gårde ut i kulda i bare en hettegenser, med mor eller far på slep, viftende med vinterjakka. Ja, det er en klassisk scene, og dessverre en vi ikke kan garantere at dere slipper unna.

Når det er sagt så er utvalget av gode ytterjakker for barn et ganske annet nå enn for bare få år siden. Moderne barnejakker er som oftest høyst funksjonelle og utrolig gode for barnet å ha på seg og bevege seg i, og når det gjelder modeller ute på markedet mankerer det virkelig ikke på valgmuligheter. Man kan få tak i gode og funksjonelle ytterjakker til barn i alle aldre og til ethvert slags bruk: høstjakker, vårjakker, vinterjakker og sommerjakker; softsjell jakker, skalljakkker, vindjakker, fleecejakker og dunjakker, det er virkelig noe for enhver smak.

Finn ditt barns nye ytterjakke i Nordens største utvalg til barn & baby

Her på Jollyroom har vi sørget for å ha et usedvanlig stort og variert utvalg av ytterjakker til barn i alle aldre – til alle sesonger og allslags vær. Her vil du finne gode og stilsikre dunjakker til barn, allværsjakker til barn, parkas til barn, skalljakker til barn, softshelljakker til barn, fleecejakker til barn, og så videre. Kort sagt: Vi har alle typer ytterjakker til barn! Og hva gjelder varemerker fører vi naturligvis de beste og mest pålitelige av aktørene på markedet, som populære Didriksons, Minymo, Mini A Ture og Bergans samt mange, mange flere så klart!

Ta gjerne en titt på vårt øvrige sortiment av yttertøy for barn. Her vil du finne massevis av godt regntøy fra ditto merker samt gode vinterdresser, barnesko og mye, mye mer!