Hansker & Votter

Velkommen – og gratulerer! Du har nemlig klikket deg inn til Jollyrooms latterlig store og varierte utvalg av hansker og votter til barn og baby! Her vil du finne alle tenkelige votter og hansker til barn i alle aldre og til all slags vær, alt sammen fra gode og ansette varemerker som Didriksons, Reima. Joha, Nordbjørn, Kombi og mange, mange fler!
337 resultater.

Hansker og votter til barn i alle aldre

Godt, slitesterkt, varmt og funksjonelt yttertøy, det er alfa og omega for barna når vinteren setter inn. Og i den forbindelse skal man ikke glemme hendene! Et par votter eller babyvotter er simpelthen et must om vinteren. For de litt større barna er det dessuten viktig å ha en vott eller en hanske som gir god bevegelighet i tillegg til varme. For at uteleken skal lide bare på grunn av været, det er helt uaktuelt her til skjærs. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Ja eller votter og hansker da!

Votter, babyvotter og hansker på Jollyroom.no

I vårt online-sortiment finner du hanskene eller vottene akkurat ditt barn trenger i vinterhalvåret. Her har vi alle mulige designs, og vi har dem til barn i alle aldre og fra gode merker som Didriksons, Reima, Kombi og mange fler!

I tillegg har vi selvsagt alt annet innen yttertøy til barn. Vi har massevis av vinterdresser, vinterjakker, skibukser og så videre, og så videre. Det er nesten best om du tar en titt selv!

Glem heller ikke at du får et prisløfte her hos Jollyroom. Så når du har kjøpt hansker og votter til barna dine kan du føle deg sikker på at du har fått dem til nettets beste pris!

Velkommen inn!