Skallklær

Skallklær er et luftigere alternativ til regntøyet. De fungerer som et ytre skall, har gode puste- og tørkeegenskaper, og du kan selv tilpasse hvor mye du vil ha under. Vi har alt fra skalljakker til skalldresser til barn – perfekt egnet som turklær!
431 resultater.

Hva er skallklær?

Skallklær er beskyttende yttertøy som er designet for å prestere i uforutsigbart vær, uten å kompromisse på hverken komfort eller stil. De er laget av vanntette og vindtette materialer som har høy pusteevne, slik at barna dine kan holde seg tørre og komfortable selv under den mest aktive uteleken. Skallklær er derfor en viktig del av ditt barns garderobe.

Fra skalljakker til skallbukser og den alltid viktige parkdressen – disse plaggene er tilpasningsdyktige følgesvenner som gir robust beskyttelse mot vær og vind.

Når skal man bruke skallklær?

Skallklær er allsidige plagg som er perfekte om våren og høsten – når været gjerne er skiftende. Ved å kombinere skallklær med andre plagg, kan du skape en lag-på-lag-effekt som gir ekstra varme på kaldere dager, uten at det går på bekostning av bevegelsesfrihet eller komfort. Skallklær passer ypperlig både i skole- og barnehagehverdagen, og som turklær. Med riktige skallklær faller vind, regn og kulde i bakgrunnen og erstattes av latter, glede og mye lek.

Hva er forskjellen på regntøy og skallklær?

Selv om både regntøy og skallklær har det viktige formålet å holde barn tørre, er det visse egenskaper som skiller dem fra hverandre. Regntøy er vanligvis designet for å gi en vanntett barriere under våte forhold, og  er slik  ditt barns beste venn på de skikkelige regnværsdagene.

Skallklær, derimot, er ikke bare er vannavstøtende og vindavstøtende, de er også utstyrt med god pusteevne. Materialene som brukes i skallplagg er designet for å frigjøre fuktighet fra innsiden, slik at barna dine ikke bare er beskyttet mot regn fra utsiden, men også komfortable og tørre på innsiden. Disse plaggene er ideelle for aktive barn som trenger føyelige klær som ikke begrenser bevegeligheten under de morsomme utendørsaktivitetene.

Dessuten har vi konseptet "lag på lag"-påkledning, hvor skallklær er helt fantastiske. En skalljakke, et par skallbukser eller en parkdress til barnet, er ypperlige å bruke utenpå varmende klær når det er litt kjøligere ute, uten at det går ut over bevegeligheten, og uten at man blir hverken for kald eller for varm. Nettopp pusteevnen er skallklærnes fremste positive egenskap, og den som i størst grad skiller dem fra vanlig regntøy.

Hos Jollyroom finner du et bredt utvalg av skallklær til barn i alle aldre. Her finner du skalljakker, skallbukser, skalsett til barn, parkdresser og turklær, kort sagt alt barna dine trenger, og det fra markedets mest populære merker, som Didriksons, Lindberg, Reima, Nordbjørn og mange flere!