Skalljakker

Med en skalljakke kan du kle barnet ditt effektivt og lettvint etter været. Som navnet tilsier er skalljakken et «skall», hvilket betyr at man kan tilpasse selv hvor mye man vil ha under. Her på Jollyroom har vi et finfint utvalg!
146 resultater.

Skalljakker – funksjonelt og praktisk yttertøy til barna
Godt yttertøy til barna er alfa og omega her i Norden, og det gjelder ikke bare om vinteren heller. I mellomsesongene, høsten og våren, må man også få på de små gode klær, som er lette å bevege seg i og som holder dem tørre og varme. Men det er jo ikke så lett nettopp i disse årstidene, siden været skifter så fælt! Med en skalljakke løser dere imidlertid dette, helt uten problemer. Med en skalljakke er det bare å fylle på med underklær i samsvar med været – superenkelt!

Gode skalljakker til barna på Jollyroom
Her på Jollyroom har vi alt barna dine kan tenkes å trenge av yttertøy. Her vil du finne gode vinterdresser fra ditto merker, som Didriksons, Reima, 8848 Altitude og mange flere, liksom du vil finne vinterjakker, luer og votter, barnesko – og skalljakker! Her er det bare å plukke med seg en skalljakke i foretrukket design og farge, og med det sikre ditt barns uhemmede utendørslek – uansett vær!

;