11 resultater

Flyte- og redningsvester for barn i alle aldre

Å ligge på brygga og lyse etter krabber, eller stå på et svaberg med fiskestanga godt plassert i hendene, eller kanskje sitte bak i en båt som suser bortover vannet en deilig sommerdag. Det finnes mange ulike scenarioer det er viktig å huske redningsvest, og spesielt til de som ikke har lært seg å svømme selv enda.

Vi har både flytevester og redningsvester som er tilpasset barn i alle aldre. Det som er viktig å tenke på er selvfølgelig hvilken vekt vesten skal tåle, og i hvilken sammenheng vesten skal brukes. Redningsvester egner seg best for dem som ikke kan svømme da de har en krage som sørger for at hodet holdes over vann selv når personen er bevisstløs. Flytevesten hjelper de som allerede kan svømme med å holde seg flytende, og passer ypperlig til vannleker i nærheten av land.

Barnesikkerhet på sjøen

Her på Jollyroom har vi både Baltic flytevester og Helly Hansen redningsvester samt mange fler. Hos oss finner du garantert en vest som passer til både aktiviteter og en rolig båttur. Og med vårt prisløfte kan du være sikker på at du alltid får den beste prisen online! De fleste flytevestene er i klare farger så de synes godt både i vann og på land.

I tillegg har vi andre produkter som passer ypperlig for en dag på stranden, som fiskeutstyr, gummibåter og UV-klær som alle bidrar til en perfekt familiedag ved vannet!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven