Redningsvester

Gode redningsvester er en fortutsetning for en trygg og hyggelig båttur for hele familien. Hos oss på Jollyroom finner du et utvalg redningsvester i barnestørrelser som holder høy kvalitet og møter sikkerhetskravene. Husk å velge en størrelse som passer barnets vekt og fest den ordentlig med alle festeanordninger. Kos dere på båttur!

20 resultater

Flyte- og redningsvester for barn i alle aldre

Å ligge på brygga og lyse etter krabber, eller stå på et svaberg med fiskestanga godt plassert i hendene, eller kanskje sitte bak i en båt som suser bortover vannet en deilig sommerdag. Det finnes mange ulike scenarioer det er viktig å huske redningsvest, og spesielt til de som ikke har lært seg å svømme selv enda.

Vi har både flytevester og redningsvester som er tilpasset barn i alle aldre. Det som er viktig å tenke på er selvfølgelig hvilken vekt vesten skal tåle, og i hvilken sammenheng vesten skal brukes. Redningsvester egner seg best for dem som ikke kan svømme da de har en krage som sørger for at hodet holdes over vann selv når personen er bevisstløs. Flytevesten hjelper de som allerede kan svømme med å holde seg flytende, og passer ypperlig til vannleker i nærheten av land.

Barnesikkerhet på sjøen

Her på Jollyroom har vi både Baltic flytevester og Helly Hansen redningsvester samt mange fler. Hos oss finner du garantert en vest som passer til både aktiviteter og en rolig båttur. Og med vårt prisløfte kan du være sikker på at du alltid får den beste prisen online! De fleste flytevestene er i klare farger så de synes godt både i vann og på land.

I tillegg har vi andre produkter som passer ypperlig for en dag på stranden, som fiskeutstyr, gummibåter og UV-klær som alle bidrar til en perfekt familiedag ved vannet!

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00

Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven
--%>