• Hauck-header-1920x700.jpg

Hauck

På Jollyroom finner du et utvalg av produkter fra Hauck. Siden 1923 har Hauck produsert pålitelige og praktiske produkter for barn og babyer. I sortimentet finner du alt fra praktiske reisesenger til trygge barnevogner og pålitelige sikkerhetsgrinder. Hauck streber etter å gi babyer den aller beste starten på livet ved å oppfinne og utvikle produkter du kan stole på, til priser som passer deg.

95 resultater.

Praktiske hjelpemidler til foreldrehverdagen fra Hauck

Barnevogner, reisesenger, bæreseler, barnegrinder, stellevesker, barneseter til bilen – hjelpemidlene som er tilgjengelige for dagens småbarnsforeldre er mange. Heldigvis, vil nok mange si! Ja tenk hvor tungvint det må ha vært før i tiden.

Varemerket Hauck er en av bidragsyterne til dagens gunstige situasjon for foreldrene i hverdagen. Hauck produserer supergode og stilsikre barnevogner, reisesenger, stellevesker, barnegrinder , babybilstoler og så videre, alt sammen for at livets puslespill skal kunne legges på lettest mulig måte!

Hauck på Jollyroom

Her på Jollyroom finner du et godt utvalg av Hauck-varer til familielivet. Vi har Haucks reisesenger og barnevogner, stellevesker og reisemadrasser – ja you name it, er du ute etter Hauck har du ganske enkelt kommet til rett sted. Og for at du skal kunne være sikker på at du har gjort et godt kjøp her hos oss, gir vi et prisløfte til alle våre kunder!