Snowracers & Snow Trikes

En snowracer eller en snow trike gir barnet lynrask akemoro med god kontroll. Her finner du rattkjelke i både snowracer og snow trike–modell. Velg blant lettstyrte rattkjelker med twin tip–skisystem og carving-formet styreski.
10 resultater.

Vinterens feteste rattkjelker og snowkicks
Når vinteren kommer, blir verden som en eneste stor lekeplass for barna. De kan lage snøengler, snømenn og selvsagt leke snøballkrig! Men kanskje enda viktigere og morsommere for barna, er det å styre på i akebakken med rattkjelker og akebrett. I mange år har rattkjelker og snowracers vært en stor favoritt hos barna, og det er det fortsatt. Med en sikker snowracer av høy kvalitet, blir leken i akebakken både morsom, fartsfylt og trygg – finnes det noe bedre?

Stort utvalg av rattkjelker & snowkicks
Vi på Jollyroom vet at barna elsker vinteraktiviteter, og at man kan kombinere lek i akebakken med sikkerhet. Akkurat derfor finner du et bredt utvalg av holdbare snowracers og snowkicks her hos oss. Vi har et virkelig stort utvalg av modeller, fra de mest kjente merkene på markedet, som klassikerne Stiga, Yamaha og Pinepeak. Ta deg en titt, og du vil garantert finne barnets neste rattkjelke eller snowkick!