Akebrett

Hos oss finner du mengder av tøffe akebrett til barn som elsker snø og utelek. Vi har akebrett i massevis av modeller, fra klassiske typer til mer fantasifulle, og de leveres så klart av gode merker du som forelder kan stole på!
30 resultater.

Vinterens kuleste Akebrett

Når vinteren kommer blir verden som en eneste stor lekeplass for de små. De kan lage snøengler, snømenn og selvsagt leke snøballkrig! Men kanskje enda viktigere og morsommere for barna er det å styre på i akebakken med akebrett og snow flyers. I mange år har akebrett vært en stor favoritt hos barna, og det er det jammen fortsatt. Med et sikkert akebrett eller en snowflyer av høy kvalitet blir leken i akebakken både morsom, fartsfylt og trygg – finnes det noe bedre?

Stort utvalg av Akebrett og Snow Flyers

Vi på Jollyroom vet at barna elsker vinteraktiviteter og at man kan kombinere lek i akebakken med sikkerhet. Akkurat derfor finner du et bredt utvalg av holdbare akebrett og snow flyers her hos oss, et virkelig stort utvalg av modeller fra de mest kjente merkevarene på markedet som klassikeren Stiga. Ta en titt, og du vil garantert finne ditt barns neste akebrett eller snow flyer!