Når vinteren kommer blir verden som en eneste stor lekeplass for barna, og særlig akebakken frister. Her på Jollyroom finner du et supert utvalg av rattkjelker og snowkicks til barna, samtlige levert fra gode og pålitelige merker.
13 resultater.

Vinterens feteste rattkjelker og snowkicks
Når vinteren kommer, blir verden som en eneste stor lekeplass for barna. De kan lage snøengler, snømenn og selvsagt leke snøballkrig! Men kanskje enda viktigere og morsommere for barna, er det å styre på i akebakken med rattkjelker og akebrett. I mange år har rattkjelker og snowracers vært en stor favoritt hos barna, og det er det fortsatt. Med en sikker snowracer av høy kvalitet, blir leken i akebakken både morsom, fartsfylt og trygg – finnes det noe bedre?

Stort utvalg av rattkjelker & snowkicks
Vi på Jollyroom vet at barna elsker vinteraktiviteter, og at man kan kombinere lek i akebakken med sikkerhet. Akkurat derfor finner du et bredt utvalg av holdbare snowracers og snowkicks her hos oss. Vi har et virkelig stort utvalg av modeller, fra de mest kjente merkene på markedet, som klassikerne Stiga, Yamaha og Pinepeak. Ta deg en titt, og du vil garantert finne barnets neste rattkjelke eller snowkick!