BERG

BERG tilbyr alt barna trenger til uteleken. Alle varer holder høy kvalitet, er sikre, og lette å bruke. På Jollyroom finner du et flott utvalg fra BERG, med supermorsomme trampoliner som garantert vil bli en suksess i hagen!

44 resultater.

BERG trampoliner for de hoppeglade barna

Å hoppe på trampoline er noe enhver kan kose seg med, og i særdeleshet barna selvfølgelig. Som voksen er det nærmest utrolig å se hvor lenge og hvor intest de små kan more seg på en trampoline, og ikke minst hvor flinke de blir! Om du gir barnet ditt en trampoline ute i hagen, vil det ikke ta lang tid før hen kan oppvise de mest briljante skills!

Når man skal kjøpe trampoline til barna sine, er det dog lurt å tenke seg litt om, og ikke gå for det første og billigste man ser. Med en trampoline fra BERG kan du være sikker på at du får det beste og sikreste. Berg sine trampoliner er tilgjengelige i mange store og heftige varianter, og de leveres med stige og sikkerhetsnett – de har også utrolig gode fjærer og en samsvarende sprett! Med Berg er det kort sagt borget for stor hagemoro i sommerhalvåret!

BERG trampoliner på Jollyroom.no

Her på Jollyroom finner du selvsagt et supert utvalg av Berg-trampoliner. Vi har masser av fine og sikre modeller, som vil forgylle hagelandskapet og barneleken i flere år fremover! På Jollyroom får du dessuten prisgaranti, og vi har åpent kjøp i 365 dager, så her er det egentlig ikke særlig mye å lure på.

Glem heller ikke å ta en titt på vårt øvrige utvalg av leker og ymse annet innen sport, hobby og fritid. Her vil du finne alt fra barnesykler og fotballutstyr, til slalomski og fiskestenger!

Velkommen inn!