16 resultater

BERG trampoliner for de hoppeglade barna

Å hoppe på trampoline er noe enhver kan kose seg med, og i særdeleshet barna selvfølgelig. Som voksen er det nærmest utrolig å se hvor lenge og hvor intest de små kan more seg på en trampoline, og ikke minst hvor flinke de blir! Om du gir barnet ditt en trampoline ute i hagen vil det ikke ta lang tid før hen kan oppvise de mest briljante skills!

Når man skal kjøpe trampoline til barna sine er det dog lurt å tenke seg litt om og ikke gå for det første og billigste man ser. Med en trampoline fra BERG kan du være sikker på at du får det beste og sikreste. Berg sine trampoliner er tilgjengelige i mange store og heftige varianter, og de leveres med stige og sikkerhetsnett – og de har utrolig gode fjærer og en samsvarende sprett! Med Berg er det kort sagt borget for stor hagemoro i sommerhalvåret!

BERG trampoliner på Jollyroom.no

Her på Jollyroom finner du selvsagt et supert utvalg av Berg-trampoliner. Vi har masser av fine og sikre modeller som vil forgylle hagelandskapet og barneleken i flere år fremover! På Jollyroom får du dessuten prisgaranti, og vi har åpent kjøp i 365 dager, så her er det egentlig ikke særlig mye å lure på.

Glem heller ikke å ta en titt på vårt øvrie utvalg av leker og ymse annet innen sport, hobby og fritid. Her vil du finne alt fra barnesykler og fotballutstyr til slalomski og fiskestenger!

Velkommen inn!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven