• Liewood-header-1920x700.jpg

LIEWOOD

Danske LIEWOOD gjør familiehverdagen lettere med funksjonelle og bærekraftige produkter for baby og barn. Med forankring i nordisk designtradisjon og fokus på funksjonalitet og innovasjon, produserer LIEWOOD leker, interiør, tilbehør og sko til barn og baby – alt laget med originale håndverksmetoder, av resirkulerte og økologiske materialer. I vårt utvalg fra LIEWOOD finner du alt fra babynest og nattlampe, til sandaler, UV-drakt og drikkeflaske.

197 resultater.

Stilrene og holdbare barneprodukter fra LIEWOOD

Designermerket LIEWOOD tilbyr et bredt spekter av funksjonelle og bærekraftige produkter for baby og barn. Med en dyp forpliktelse til kvalitet og miljøansvar, designer LIEWOOD praktiske hverdagsprodukter for dagens familie, med en estetikk som både voksne kan sette pris på, og som barn kan glede seg over. I sortimentet til LIEWOOD finner du barneprodukter i slitesterk og tidløs, nordisk design, skapt fra originale håndverksmetoder med nøye utvalgte materialer av beste kvalitet.

Spisesett i bærekraftige materialer til måltidene

LIEWOOD lager funksjonelle spiseredskaper og praktiske spisetilbehør i miljøvennlige materialer uten giftstoffer, som appellerer til barn med fine former, nøytrale farger og søte, velkjente dyr. I sortimentet til LIEWOOD finner du holdbare produkter til alle barnets måltider – alt fra spisebrikker og smekker, både som vanlig smekke og langermet smekke med ermer, til matbokser, termoser, drikkeflasker, smoothie-poser, barnebestikk og barneserviser. LIEWOODs servise lages enten i miljøvennlig silikon, stål eller tre, og finnes både i enkeltform og som komplette spisesett med skål, tallerken, kopp, skje og annet bestikk.

Prisbelønte babynest og produkter til de minste barna

LIEWOODs babyprodukter lages i økologiske og resirkulerte materialer, som er trygge for barn og sertifiserte i henhold til Global Organic Textile Standard (GOTS) og Global Recycled Standard (GRS). Sortimentet inneholder både soveposer, myke kosekluter og stimulerende leker til baby. Du finner også praktiske stelleprodukter, som stellematter, tøybleier og musselintepper, og smarte produkter for reise og hvile, som vognposer og babynest i ulike varianter – blant annet LIEWOODs babynest Gro Babynest & Lift, som er kåret til best i test.

Slitesterke klær og sko i stilren design

Barn er fremtiden, og derfor streber LIEWOOD etter å produsere sine produkter på en ansvarlig, etisk måte og med respekt for prinsippene for bærekraftig utvikling. LIEWOOD tilbyr klær og sko for alle sesonger, alt fra yttertøy som jakker og vester, til badetøy, UV-drakt og sandaler.