• AquaPlay_Header.jpg

AquaPlay

Det svenske varemerket AquaPlay er berømte for sine prisbelønte kanalsystemer, som passer for barn i alle aldre. Her på Jollyroom har vi et bredt sortiment med AquaPlay sine uslåelgie vannleker som garantert vil slå an hos de små!

18 resultater.

Uendelige muligheter med AquaPlay vannleker

Aquaplay har siden 1977 fascinert og moret barn med sine herlige og pedagogiske vannleker. Spesielt populære er de fantastiske AquaPlay-kanalsystemene. Med disse vannrennesystemene kan barna leke variert og kreativt med sluser, pumper, lekebåter, heisekraner, broer og masse annet og slik lære seg om vannet og dets bevegelser og om hvordan ting flyter og synker.

AquaPlays kanalsystemer er dessuten designet så man kan bygge dem ut med diverse ekstradeler, så  her har man sikret herlig vannmoro i lange tider fremover! Det finnes til og med kanalsystemer som kan klappes sammen til en koffert, så man kan ta det med seg til stranden eller lignende – perfekt for små vannelskere som ikke kan få nok av leken!

I dag produseres AquaPlays vannleker i Tyskland, og det brukes kun resirkulert plast som selvsagt er fri for giftige og helseskadelige emner. Slik blir AquaPlay ikke bare en perfekt leverandør av vannleker til ditt barn, de blir også et selvsagt valg for miljøbevisste foreldre.

Massevis av vannleker å velge mellom

Her på Jollyroom har vi et herlig utvalg av AquaPlays vannleker. De prisbelønte og originale kanalsystemene som passer barn i alle aldre har vi selvsagt, og i tillegg har vi supre lekebåter, vannpumper, lekefigurer samt ekstradeler så barna kan bygge ut kanalsystemene sine!

Happy shopping!