19 resultater

Uendelige muligheter med AquaPlay vannleker

Aquaplay har siden 1977 fascinert og moret barn med sine herlige og pedagogiske vannleker. Spesielt populære er de fantastiske AquaPlay-kanalsystemene. Med disse vannrennesystemene kan barna leke variert og kreativt med sluser, pumper, lekebåter, heisekraner, broer og masse annet og slik lære seg om vannet og dets bevegelser og om hvordan ting flyter og synker.

AquaPlays kanalsystemer er dessuten designet så man kan bygge dem ut med diverse ekstradeler, så  her har man sikret herlig vannmoro i lange tider fremover! Det finnes til og med kanalsystemer som kan klappes sammen til en koffert, så man kan ta det med seg til stranden eller lignende – perfekt for små vannelskere som ikke kan få nok av leken!

I dag produseres AquaPlays vannleker i Tyskland, og det brukes kun resirkulert plast som selvsagt er fri for giftige og helseskadelige emner. Slik blir AquaPlay ikke bare en perfekt leverandør av vannleker til ditt barn, de blir også et selvsagt valg for miljøbevisste foreldre.

Massevis av vannleker å velge mellom

Her på Jollyroom har vi et herlig utvalg av AquaPlays vannleker. De prisbelønte og originale kanalsystemene som passer barn i alle aldre har vi selvsagt, og i tillegg har vi supre lekebåter, vannpumper, lekefigurer samt ekstradeler så barna kan bygge ut kanalsystemene sine!

Happy shopping!

 

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven