Sånn forvandler du hagen til en lekeplass

I dagens innlegg gir vi gode tips om morsomme ideer og uteprodukter, som forvandler hagen din til en eventyrlig lekeplass!

Selvfølgelig trenger man ikke gå og kjøpe massevis av nye produkter, for å få til en fin lekeplass. Bruk det som allerede finnes i hagen, og komplementer med morsomme tilbehør. På hjemmesiden vår finner du menger av forskjellige uteleker, til barn i alle aldre og i alle prisklasser!

lekstugal_780X500.jpg

1. Bruk det som allerede finnes i hagen
Har dere trær, busker eller kanskje til og med en liten fjellknaus? Dette er perfekt å piffe opp med noen morsomme produkter. Et tre kan for eksempel bli til en hel lekeplass, bare det! Heng over en sengehimmel og lag en koselig, liten hytte, eller heng opp en taustige eller huske, som barna kan more seg med.


2. Lag en hinderbane
Har du rester fra gamle planker og stubber, kan du bruke disse til å bygge en vrien hinderbane på plenen. Legg ut rokkeringer som barna skal hoppe i, plasser en leketunnel som skal krypes igjennom, og har du en trampoline, kan også denne bli en del av hinderløypen (for eksempel ved å krype under).


3. Bygg en butikk
La barna åpne sin egen butikk i hagen. Alt tilbehør som du måtte trenge, finner du her!


4. Sandslott og sandkaker
En sandkasse i hagen, er alltid en slager hos barna. Prøv å finne en sandkasse med lokk, slik at du slipper at sanden blir våt av regnet, eller at nabokatten bruker sandkassen som sitt nye toalett. En annen ting som kan være lurt å tenke på, er å plassere sandkassen i skyggen, og/eller har et soltrekk over sandkassen, ettersom barna ofte blir sittende lenge på rumpa når de bygger mesterverkene sine.


5. Innred lekestuen
Hos oss finner du lekestuer i forskjellige modeller og materialer, til både store og små stueeiere. Gjør gjerne lekestuen enda mer koselig, med gardiner, tepper, puter, vimpler og blomster.

inred_lekstuga_780X500.jpg

 

I kollasjen under, har vi samlet våre favorittprodukter til vårens og sommerens utelek.

Alle uteprodukter finner du her.
 

utelek_kollage.jpg

1. BERG trampoline 2. Kids Concept leketunnel 3. Hörby Bruk huskestativ
4. Little Tikes sandkasse, skilpadde 5. Smoby sklieFør leken drar i gang, er det lurt å kontrollere en ekstra gang, at alt utstyr er riktig montert og står stabilt.

________________________________________________

@viktoriaholmgren