Sengehimler

Dere har kanskje en liten prinsesse der hjemme som veldig, veldig gjerne vil ha en sengehimmel til barnesengen sin? Pust i så fall lettet ut, vi har et knallsortiment med sengehimler her på Jollyroom. Vi snakker lekre modeller i deilige materialer fra gode merker – og selvsagt til rimelige priser! Ta en titt da vel!
78 resultater.

Herlig stemning på barnerommet med en sengehimmel

Et barnerom er ikke et hvilket som helst rom i hjemmet. Her skal den lille tilbringe mye tid, derfor er det viktig at man gjør det litt koselig der inne, med ulike typer barnevennlige møbler, tekstiler med fine mønstre og farger, kosedyr og så videre. Og for å virkelig å sette prikken over i’en, hvorfor ikke gå til anskaffelse av en lekker og stilig sengehimmel. Med en sengehimmel skaper man straks en delikat og lun følelse på barnerommet.

Massevis av sengehimler på Jollyroom

Her på huset har vi et supert utvalg av sengehimler. Vi har sengehimmel til vuggen og vi har sengehimmel til sprinkelsengen, akkurat som vi har sengehimler til den vanlige barnesengen! Sengehimlene er alle laget av luftige og og herlige materialer og leveres i en rekke behagelige farger. Felles for dem alle er at de skaper en koselig og lun stemning på barnerommet samt at de kommer fra gode merker du kjenner igjen og kan stole på, for eksempel BabyDan, Funky Factory og Leander.

Ta gjerne en titt på vårt øvrige sortiment til barnerommet. Her vil du finne alt dere trenger for å skape det perfekte rommet til minstemann: barnesenger & tilbehør, barnelamper & belysning, barnemøbler og mye, mye mer!