Husker & Huskestativer

Hos oss finner du et herlig utvalg med morsomme husker til barn som elsker fart og kiling i magen.Vi har alt fra små babyhusker som nesten ikke krever noen plass, til større huskestativer dere kan sette opp ute i hagen!
68 resultater.

Husker og huskestativer til aktive barn i alle aldre

De fleste foreldre husker nok alle de morsomme stundene på dekkhusken i skolegården, eller på huskestativet man kanskje hadde i sin egen hage eller hos bestemor og bestefar. Følelsen av å bli svingt frem og tilbake – opp og ned, det var nesten som om man kunne fly! Og var det ikke også slik at man på liv og død skulle få så mange barn som mulig opp på den dekkhusken på en gang?

Hvorom allting er, husker er noe som tiltaler barn i alle aldre – og slik har det nok vært så lenge husker har eksistert! For å huske, det er jo virkelig selve den ultimate formen for  utendørslek for de små, og heldigivs er det husker å få tak i til barn i alle aldre, så også de minste kan være med på en svingom i huskestativet!

Finn husken eller huskestativet til akkurat dine barn

Her på Jollyroom har vi sørget for å ha et godt utvalg av husker og huskestativer. Her vil du for eksempel finne populære og stabile huskestativer fra Hörby Bruk og stilige og trygge babyhusker, tvillinghusker og tallerkenhusker, alt sammen fra kjente og pålitelige merker som PlastoLittle Tikes, Alrico og Smoby.

Uansett  hva du er ute etter av husker og huskestativer er sannsynligheten rett og slett stor for at du vil finne det her! Og skulle det dukke opp spørsmål når du ser etter en huske eller et huskestativ til barnet ditt, ikke nøl med å kontakte vår kunnskapsrike og supereffektive kundeserviceavdeling på mail eller telefon.