Tepper & Pledd – Fine tekstiler til barnesengen, barnevognen eller bilturen

Gjør barnerommet komplett – og ikke minst koselig og lunt for barnet ditt – med et pledd eller et teppe! Vi har massevis av pledd og tepper her på Jollyroom, samtlige fra gode merker og av forskjellige herlige tøyer (fleece, ull etc). Vi har både stilrene varianter og mer åpenbart barnevennlige tepper med motiver fra f.eks Frost og Star Wars!

212 resultater

Tepper og pledd til barn og baby

Når dere har innredet barnerommet med fine møbler, belysning og så videre, er det på tide å komplettere med noen tepper, pledd og andre tekstiler. Med et godt babyteppe kan man slå mange fluer i en smekk – det kan være en fin innredningsdetalj og det varmer babyen din, dessuten kan det bli nærmest en leke og en slags venn når barnet har blitt litt større, ja for det finnes jo massevis av fine tepper og pledd med barnevennlig motiver, som Star Wars, Minions og så videre!

I tillegg er jo et godt babyteppe ypperlig å ta med seg ut i barnevognen eller bilen.

Tepper og pledd i massevis på Jollyroom

Vil man ha tepper og pledd til barn og baby er Jollyrooms online-sortiment rett sted å lete. Vi har massevis av tepper som både ser godt ut og er lune og deilige for de små. Vi har fleecetepper og ulltepper, både med stilren og «seriøs» design og med barnevennlige og «skrullete» motiver, det er bare å velge og vrake. Og hva varemerker angår så fører vi naturligvis de beste, f.eks. Alice & Fox, Kids Concept og BabyDan.

Velkommen inn!

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00

Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven
--%>