Matstoler

Her på Jollyroom tar vi barnas generelle komfort og sikkerhet på største alvor, noe hele vårt varesortiment viser, og det er ikke annerledes med matstolkategorien. Her finner du massevis av ulike matstoler for barn i alle aldre, fra gode og pålitelige merker som Leander, BabyDan, Inovi, NG Baby og mange fler!

Toppliste

161 resultater.

Matstoler for de yngste i familien

Er det en ting de fleste setter pris på er det den tiden man tilbringer med familien. Ofte er det kanskje bare rundt middagsbordet alle er samlet, og selvfølgelig skal de yngste få være en like stor del av sammenkomsten som resten! Med en flott matstol kan man enkelt tilpasse matstunden til alle rundt bordet. Enten det er en matstol som festes direkte på bordet, eller en matstol som barnet selv kan klatre opp på, vil du garantert finne noe som passer akkurat deres behov her hos oss. Flere av matstolene er også enkle å klappe sammen og ta med på reisen, så dere kan nyte familiemiddagene rundt samme bord uansett hvor dere er.

De flotteste matstolene til den beste prisen

Enten det er en matstol med avtagbar bøyle som barnet selv kan klatre opp i, en matstol som kan festes på bordet, eller kanskje et barnesete som kan festes direkte på en vanlig stol, så har vi det her på Jollyroom. Og med praktisk tilbehør som matbrikke, frontbøyle og stolpute kan du enkelt tilpasse stolen etter deres behov.

Og selvfølgelig fører vi kjente merker som Beemoo, Leander og BabyDan så du alltid kan være trygg på at det er en robust stol du kjøper. Her på jollyroom får du også et prisløfte, som sørger for at du alltid handler til den beste prisen online. Og er du på jakt etter andre deler til matstunden finner du blant annet både smekker og barneserviser som kan gi det lille ekstra på matbordet.