•  

  Guide

  Første barnet

  Venter du barn? Det er mye å tenke på i tiden før fødselen, med alt fra forberedelser og følelsesstormer til produkter å kjøpe inn til forelder og baby. For at dere skal kunne nyte den første tiden sammen i deres lille familie, kommer vi her i vår Første barnet-guide med råd og tips til alt som kan komme godt med, både før og etter fødselen. 

   

 • Reise & Transport

  Etter den første og intense babyperioden kan det være godt å komme seg litt ut og finne på noe. Mange foreldre lengter etter den første trilleturen med barnevognen. Det er mange hjelpemidler som kan gjøre utfluktene og eventyrene deres så bra som mulig. En praktisk barnevogn og et sikkert barnesete i bilen blir  nødvendig allerede på vei hjem fra sykehuset. I tillegg kan man gjøre livet som forelder enda enklere og mer praktisk med en god stelleveske, en bæresele, et bæresjal, og en herlig og lun vognpose til barnevognen.  

 • Barnevogn

  Å komme seg ut en tur i den friske lufta er bra for både deg og barnet ditt. Derfor er det fint å ha en praktisk og komfortabel barnevogn, hvor barnet kan sove godt eller titte nysgjerrig ut på verden.

  Hos oss finner du barnevogner som er kåret til Best i test. Vi har barnevogner i alle mulige hendige og stilige designs, som vil fungere ypperlig på alle de herlige trilleturene dere kommer til å ta. I sortimentet vil du finne alt fra duovogner og søskenvogner, til triller og joggevogner, fra massevis av populære varemerker. Ta også en titt blant våre varme vognposer, så barnet ditt kan holde seg varmt i kulda. Barnevognstilbehør som regntrekk og solskjermer har vi selvsagt også, samt praktiske stellevesker og stelleunderlag, så dere enkelt kan bytte bleie på den lille når dere er på reisefot. 

  Om du er uskker, ta gjerne en titt på vår barnevognsguide!

  Shopp barnevogn her 

 • Bilstol

  At barnet ditt holder seg sikkert er viktig for oss. Derfor er valget av barnesete til bilen noe vi tar på største alvor. Vi har et stort sortiment med markedets beste og sikreste babybilstoler, så ditt barn skal kunne transporteres trygt i trafikken uten å bli utsatt for skade. Det anbefales på sterkeste at barnet sitter bakovervendt så lenge som mulig, selv om noen modeller kan snus til framovervendt posisjon.

  Ikke glem at bilstoler har en best før-dato, og deretter ikke gir like god beskyttelse til barnet ditt. Vi anbefaler derfor på det sterkeste at du ikke kjøper en brukt babybilstol, men i stedet investerer i en ny.

  Om du er usikker, ta gjerne en titt på vår bilstolguide!

  Shopp bilstol her 

 • Bæreseler & Bæresjal

  Om du ikke orker, eller synes det er upraktisk, å kjøre rundt med en barnevogn, kan du ta en titt i vårt utvalg av bæreseler og bæresjal, fra massevis av populære varemerker. En bæresele eller et bæresjal lar deg bære barnet ditt nære samtidig som du har hendene frie til å gjøre annet, noe som har gjort dem til favoritter blant travle småbarnsforeldre!

  Shopp bæreseler & bæresjal her 

 • Stellevesker

  Når man skal ut på tur med et lite barn, må man ha med seg ting som bleier, våtservietter, ekstra klær og mat. En god stelleveske med mange lommer og rom, gjør det hele mye lettere. Det er massevis av modeller å velge mellom. Noen bæres på ryggen og andre på skuldren, og en del kan settes fast på barnevognen. 

  Shopp stellevesker her 

 • Stelleunderlag

  Det finnses masse gode og praktiske stellematter til bruk på stellebord, men i tillegg har du stelleunderlag. Disse er ypperlige å ha med seg når man skal på tur, og kanskje må bytte bleie på offentlig toalett, i en park, i barnevognen eller hjemme hos noen som kanskje ikke har stellebord. 

  Shopp stelleunderlag her 

 • Amming & Mating

  I den første tiden er det selvsagt ikke noe spørsmål om hvilken type mat man skal gi det nye familiemedlemmet. I stedet kan man tenke på om man vil amme eller mate med tåteflaske. Uansett om babyen din skal ammes eller drikke fra flaske, er det noen produkter som er fine å ha hjemme, så babymåltidet blir en koselig stund for dere begge.

 • Ammeprodukter

  Til amming finnes det andre hjelpemidler for både mor og barn. Hos oss finner du både elektroniske og manuelle brystpumper. Vi anbefaler en elektrisk brystpumpe om du planlegger å bruke den regelmessig. Ellers fungerer en manuell brystpumpe helt utmerket også! I tillegg har vi massevis av andre ammeprodukter, som ammeputer, brystpleieprodukter, og brystvarmerne, som kan hjepe deg når du trenger litt ekstra støtte.

  Shopp ammeprodukter her 

 • Ammeklær

  Det er ikke nødvendigvis helt lett å planlegge når en baby blir sulten, det kan komme når du minst venter det, på en restaurant f.eks, eller når du sitter på bussen. Nå for tiden er det heldigvis akseptabelt å amme overalt, men av og til kan det være vanskelig å få til i praksis, på grunn av klærne dine. Derfor har vi sørget for å ha et stort utvalg av gode ammeklær! Her finner du ammetopper, ammeponchos, amme-bh, og mye mer!

  Shopp ammeklær her 

 • Ammepute

  En ammepute er et fantastisk hjelpemiddel som gir støtte til både mor og barn under ammingen. Puten avlaster armer, skuldre og rygg, mens den skaper et komfortabelt liggested til babyen. Velg blant masse forskjellige ammeputer for å finne en modell som passer akkurat deg. 

  Shopp ammeputer her 

 • Brystpleie

  Ammeperioden kan være ganske tøff mot brystene. Derfor finnes det et bredt utvalg med brystpleieprodukter. Man kan for eksempel kjøpe beskyttelse for brystvortene, som forhindrer at de blir såre når man ammer, kremer for ømme brystvorter, og hjelpemidler for brystvorter som er vanskelige for barnet å suge på.  

  Shopp brystpleie her 

 • Babylek

  Små barn er som regel nysgjerrige på omgivelsene sine – ikke minst med munnen. Leker til barn under 3 år har derfor ekstra høye sikkerhetskrav og er tilpasset små barns utvikling. Velg blant uroer, biteleker, babygyms og mye mer.  

 • Babygym

  La barnet ditt ligge og kose seg med fargerike og morsomme kosedyr hengende over hodet. Ingenting er vel morsommere enn å prøve å få tak i den der sebraen som henger der oppe! Det beste med en babygym er at de underholder babyen din samtidig som de kan fungere som barnevakt i korte øyeblikk.

  Shopp babygym her 

 • Aktivitetsleker

  Aktivitetsleker er ikke nødvendige å ha hjemme den første tiden, men barna elsker dem! Disse aktivitetslekene er perfekte for små babyer, siden hørsel, syn og bevegelse utvikles når de leker med dem.

  Shopp aktivitetsleker her 

 • FBG-Öppetköp.png

  Trygg med 365 dagers åpent kjøp

  Vi vet at det kan være vanskelig å ta kjøpsavgjørelser før babyen er her. Man er usikker på størrelser, farger og modeller. Derfor tilbyr vi et helt års åpent kjøp, slik at du kan være godt forberedt til babyens ankomst, og samtidig føle deg trygg med kjøpet ditt, hvis du av en eller annen grunn blir nødt til å bytte eller returnere produktene dine. 
   

 • I hjemmet 

  Det er mye i livet som forandres når man får barn, og hjemmet er en av dem.. Mye nytt må skaffes til veie i forberedelse til det nye familiemedlemmet ankomst. Her gir vi noen tips til ting i hjemmet som kan underlette i den nye tilværelsen som småbarnsforelder. 

 • Sovetid

  Alla småbarnsforeldre vet at noe av det vanskeligste med å få barn, er søvnmangelen den første tiden. Derfor kan det være smart å optimere forutsetningene for en god natts barnesøvn ved å kjøpe en god barneseng med koselige sengetilbehør.

  Til den lille finnes det mengder av sprinkelsenger, vugger og bedside cribs. Som første barneseng anbefaler vi en bedside crib eller en vugge, for best mulig nærhet til voksensengen, men en sprinkelseng med dropside er også et godt alternativ, om man vil ha en større barneseng allerede fra start. Til det separate barnerommet er en sprinkelseng perfekt som første seng, og kan brukes opptil cirka 3 års alder.

  Den første tiden liker barnet å ligge trangt og trygt, akkurat som i magen. Derfor anbefaler vi at dere bruker et babynest og/eller en sengeslange, som er perfekt til babyen allerede fra første stund på fødeavdelingen. Det er også en god idé å kjøpe en myk sengekant til barnesengen. Med en sånn kant beskyttes barnet fra sengens harde kanter, og hender og føtter risikerer ikke å havne mellom sprinklene. Om vinteren er det bra å la babyen ha en varm og god sovepose på natten, og på sommeren passer musselintepper eller helsetepper i sengen, for å gjøre det ekstra lunt.

  Shopp senger og sengetilbehør her 

   

 • Smokker og smokkesnor 

  Det kan virke selvsagt, men når den lille kommer til verden, kan det underlette å ha et stort utvalg av smokker hjemme. Smokker har en fantastisk beroligende effekt på små barn, og de skaper en følelse av trygghet. Hos oss har vi et stort sortiment med smokker i forskjellige farger og modeller, designet spesifikt for nyfødte.

  Psst! Små babyer har en tendens til å miste smokker, derfor anbefaler vi at du også tar en titt på alle våre smokksnorer!

  Shopp smokker og smokkesnorer her 

 • Babycall

  Den første tiden med babyen kan være omveltende og følelsesladd. Derfor kan det være godt å slippe unødvendige bekymringer, f.eks. ved hjelp av en babycall. Med en babycall har du oppsikt med barnet ditt når dere er i forskjellige rom, og du hører det så fort hen våkner eller om noe er galt. Hos oss finner du et stort utvalg av babycalls med god lyd, lang rekkevidde og praktiske funksjoner!

  Shopp babycall her 

 • Vippestol

  En vippestol er et perfekt hjelpemiddel når du vil ha hendene frie og samtidig føle deg trygg på at babyen din har det bra og sitter trygt. En vippestol stimulerer også til lek, med en rekke gyngefunksjoner og fargeglade, hengende babyleker. På Jollyroom finner du både klassiske og elektriske vippestoler, med masser av funksjoner!

  Shopp vippestol her 

 • Stellebord

  Av hygieniske og praktiske grunner er det nesten et must å kjøpe et stellebord til det nye familiemedlemmet. Her på Jollyroom har vi et stort utvalg av stellebord og stellematter, i praktiske materialer og forskjelige farger, som kommer til å gjøre seg ypperlig i hjemmet!

  Shopp stellebord her 

 • Barneklær

  Å kle seg etter været er ekstra viktig for våre små! Uanset vær skal barnet ditt ha egnede klær. I den første tiden av livet er det viktigste at babyen din har komfortable og praktiske klær i myke materialer. Her finner du et stort utvalg av babyklær!

 • Klær til kalde trilleturer og varme dager på stranden

  En forfriskende trilletur med barnevognen er dagens høydepunkt for mange småbarnsforeldre. Fyll babygarderoben med yttertøy så dere kan ta turene deres og leke utendørs uanstt årstid og vær. Her har vi et stort utvalg av yttertøy til de minste barna, med alt fra vinterdresser og regntøy, til UV-klær og varme luer, fra populære varemerker.

  Shopp yttertøy her 

 • Klær til kos innendørs

  Vi synes babyklær skal være praktiske og komfortable. Bodyer og bodysuits er de aller beste plaggene for de minste, og de er perfekt å ta med seg til fødeavdelingen. Med lettvinte knapper kan bleie- og klesskift gjøres uten skrik og gråt. Hos oss finner du også gode babybukser, pysjamaser, overdeler, sokker og babyluer, fra kjente og gode varemerker.

  Shopp barneklær her 

 • Hygiene 

  Med en liten baby blir det mange bleier, matrester og annet søl. Da er det godt det finnes så mange praktiske hjelpemidler som underletter bleieskift, badestunder og hverdagen med småbarn generelt. 

 • Bleiebøtte

  Som småbarnsforelder merker man raskt hvor ille en brukt bleie faktisk kan lukte. Man merker også hvor deilig det kan være med en skikkelig bleiebøtte som gjør at man slipper akkurat den lukten i resten av hjemmet. Når du kaster en bleie i en forseglet bleibøtte med spesialdesignede refillposer, stenges lukten inn og sprer seg ikke. Ta en titt i vårt utvalg av bleiebøtter, og få et friskt, lufktfritt småbarnshjem!

  Shopp bleiebøtter her 

 • Badestunden

  Som alle oss andre, og kanskje enda litt mer, må babyer vaskes. Et populært hjelpemiddel når man skal bade, er en skikkelig badebalje, som gjør det hele enklere for både deg og barnet ditt. Badebaljen er mindre enn et vanlig badekar og er ergonomisk utformet, slik at babyen din kan sitte komfortabelt. Et fint tilbehør er et badetermometer, som sikrer at vannet har riktig temperatur for en liten baby.

  Shopp badebaljer her 

 • Hygienartikler

  Det kan være deilig å ha et sett med hygieneartikler til babyen stående klare når dere kommer hjem fra fødeavdelingen. Her har vi massevis av febertermometer, vaskekluter og artikler til hår og negler, alt sammen fra pålitelige og gode varemerker.

  Shopp hygienartikler her