• SkipHop-header-1920x700.jpg

Skip Hop

Det amerikanske merket Skip Hop lager sikre og praktiske produkter for barn og baby. Hos oss finner du massevis av morsomme Skip Hop leker, babygyms, smekker, matbokser, plasttallerkener, stellevesker, barneryggsekker og mye mer!

94 resultater.

Skip Hop – supre stellevesker til mamma; alt barna trenger i hverdagen

Fra den spede begynnelsen i 2003, med én stelleveske, har Skip Hop arbeidet seg opp til å bli en populær og trendsettende leverandør av lekre stellevesker til mamma, og alle mulige artikler til barna, fra matbokser, kopper og flasker til supermorsomme trillekofferter og ryggsekker! Som enhver vil se tar Skip Hop sin design på alvor, og de har alltid sin målgruppe i fokus, det være seg om det er småtassene eller mødrene! Skip Hop er rett og slett et varemerke man kan stole på!

Godt utvalg med Skip Hop hos Jollyroom.no

Hos oss på Jollyroom finner du alt familien trenger, fra leker og sportsutstyr til barnevogner, barneklær og mammautstyr. I dette myldret av artikler og gode varemerker finner du naturligvis også stilsikre og populære Skip Hop. Her får du tak i de superpopulære varene fra Skip Hop Zoo-serien, blant annet. Det er bare å titte litt, om du skal ha en Skip Hop trillekoffert for barn, en stelleveske eller et barneservise spiller ingen rolle, vi har alt sammen her på lageret!

Velkommen inn!