Matstoler

En matstol gir barnet en god og ergonomisk sitteplass ved bordet sammen med resten av familien. I vårt utvalg av matstoler finner du gode spisestoler til barn og baby. Velg blant sammenleggbare barnestoler og matstoler kåret til best i test, fra populære varemerker som Stokke, BabyDan, Beemoo og Kinderkraft.
133 resultater.

Matstoler til barna i familien
Er det noe de fleste foreldre setter pris på, så er det når hele familien sitter samlet rundt matbordet, store som små. Ikke bare er det utviklende for et barn å sitte i en barnematstol, men det er også morsomt, trygt og gir i tillegg en følelse av mestring. De fleste barnematstolene kan brukes fra 6 måneder opptil 3 år+, og er designet for å følge utviklingen til barnet, slik at du ikke behøver å kjøpe en ny stol etter hvert som barnet vokser.

Flotte barnematstoler til best pris
Her på Jollyroom finner du alt du trenger for å gjøre enhver matstund vellykket. Hos oss finner du matstoler og barneseter i flere ulike modeller og størrelser. Enten det er en barnematstol med avtagbar bøyle, eller et barnesete som kan festes direkte på en vanlig stol, så har vi det her på Jollyroom. Vi har selvfølgelig også myke stolputer til matstolen, i massevis av herlige farger og mønstre. Speid mellom kjente varemerker som Beemoo, Petite Chérie, Moweo, BabyBjörn eller Leander, og finn deres neste barnematstol i dag!