12 resultater

Febertermometer – et godt hjelpemiddel når barna er syke

Så er den herlige sommeren over. Barna er uthvilte og blide, og det samme gjelder en selv. Men så kommer høsten, med alle sine ulike virus – og med dem: feberen. Ja, slik er det bare, på barnehagen plukker barna opp det meste, og det er bare å holde ut. Og for å ha kontroll på sykdomsforløpet er et febertermometer meget gunstig å ha i hus. Noen foretrekker kanskje det klassiske rumpetermometeret fremdeles, men de fleste har nok gått over til moderne, digitale øretermometre innen denne tiden. Med et digitalt termometer er febermålingen gjort på et blunk!

Termomter til baby og barn finner du hos Jollyroom

Her på huset har vi mange fine øretermometre til barna – så vel som klassiske termometre. Felles for alle våre febertermometre er at de vil hjelpe dere å ha kontroll over den lilles feber, naturligvis, samt at de er levert av gode varmerker dere kan stole fullt og helt på, som Tommee Tippee, Topcom, NUK og mange fler!

Ikke nøl med å titte litt i vårt øvrige sortiment med babyutstyr. Her har vi alt fra potter og barnestoler til tåteflasker og smokker!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven