Potter

Når bleieperioden er over – endelig, i følge mange! – er det rett på’n igjen med pottetrening! Så hva venter vi på, det er bare å kaste seg rundt å finne en kjempefin og barnevennlig potte til barnet! I vårt store og varierte utvalg finner du alle mulige varianter, fra gode merker som BabyBjörn, Kaxholmen, OKBaby, Prince Lionheart og mange fler.
27 resultater.

Potter for det voksende barnet

Det er noe vakkert med de skiftende fasene i et voksende barns liv, og når din lille skal begynne å gå på potten selv, er en av dem. Ikke bare er det deilig å slippe bleieskift, men også å se sitt barn vokse opp. Når man skal velge mellom potter, så finner man mange ulike farger, former og funksjoner hos oss, så her finner dere noe deres barn kommer til å like!

 

Stort utvalg av potter

Finn potten til ditt barn blant vår store og varierte utvalget av potter, så hva venter vi på, det er bare å kaste seg rundt å finne en kjempefin og barnevennlig potte til barnet! I vårt store og varierte utvalg finner du alle mulige varianter, fra gode merker som BabyBjörn, Kaxholmen, OKBaby, Rotho og mange fler.