19 resultater

Potter for det voksende barnet

Det er noe vakkert med de skiftende fasene i et voksende barns liv, og når din lille skal begynne å gå på potten selv, er en av dem. Ikke bare er det deilig å slippe bleieskift, men også å se sitt barn vokse opp. Når man skal velge mellom potter, så finner man mange ulike farger, former og funksjoner hos oss, så her finner dere noe deres barn kommer til å like!

 

Stort utvalg av potter

Finn potten til ditt barn blant vår store og varierte utvalget av potter, så hva venter vi på, det er bare å kaste seg rundt å finne en kjempefin og barnevennlig potte til barnet! I vårt store og varierte utvalg finner du alle mulige varianter, fra gode merker som BabyBjörn, Kaxholmen, OKBaby, Rotho og mange fler.

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven