Fordeler med ullklær

Her på Jollyroom elsker vi ullklær for barn! Ull er et naturlig og herlig materiale som både føles godt mot barnas følsomme hud og har flere gode egenskaper. Med ullklær får du temperaturregulerende klesplagg som avkjøler barnet når det er varmt og varmer når det er kaldt. Dette gjør at barneklær som er laget av ull passer året rundt til alle slags eventyr, skoleturer og hverdagslige rampestreker barn jo har en tendens til å drive med! 

Om du kjøper ullklær til barna får du også plagg med fibre det er vanskeligere for skitt og dårlig lukt å trenge inn i. Dette gjør at klærne føles friskere i lengre tid, og du behøver ikke vaske barneklærne like ofte.

  • KLÆR TIL ALLE BARNAS EVENTYR

    På grunn av alle disse fantastiske egenskapene ull har, har vi valgt å samle et stort utvalg av fine ullklær for barn, alt sammen i god kvalitet og fra kjente varemerker. Her finner du ullklær for barn i alle aldre, alt fra ullgensere, leggings og bukser til tilbehør som strømper, sokker, skjerf og luer i herlig ull.

SERTIFISERTE PRODUKTER

I sortimentet finner du klær i merinoull og vanlig ull, og mange av plaggene er også sertifiserte med ØKØ-TEX® Standard 100 og ECO Label. Disse sertifiseringene garanter at produktene har blitt produsert på riktig måte og ikke inneholder helseskadelige eller allergifremkallende stoffer, alt for at du skal kunne føle deg trygg med klærne barnet ditt har på seg.