• Fordeler med ullklær

  Her på Jollyroom elsker vi ullklær for barn! Ull er et naturlig og herlig materiale som både føles godt mot barnas følsomme hud og har flere gode egenskaper. Med ullklær får du temperaturregulerende klesplagg som avkjøler barnet når det er varmt og varmer når det er kaldt. Dette gjør at barneklær som er laget av ull passer året rundt til alle slags eventyr, skoleturer og hverdagslige rampestreker barn jo har en tendens til å drive med!

  Om du kjøper ullklær til barna får du også plagg med fibre det er vanskeligere for skitt og dårlig lukt å trenge inn i. Dette gjør at klærne føles friskere i lengre tid, og du behøver ikke vaske barneklærne like ofte.

  HANDLE ULLKLÆR
 • KLÆR TIL ALLE BARNAS EVENTYR

  På grunn av alle disse fantastiske egenskapene ull har, har vi valgt å samle et stort utvalg av fine ullklær for barn, alt sammen i god kvalitet og fra kjente varemerker. Her finner du ullklær for barn i alle aldre, alt fra ullgensere, leggings og bukser til tilbehør som strømper, sokker, skjerf og luer i herlig ull.

 • Overdeler

  Hold barna varme på overkroppen med gode ullplagg fra vårt sortiment. Her finner du herlige ullgensere og langermede ulltrøyer i god kvalitet for barna, perfekt til alle typer aktiviteter, fra utendørslek til hjemmekos med familien.

  ULLKLÆR OVERDELER
 • Underdeler

  Vi har et fint utvalg av komfortable underdeler i ull. Her har vi samlet leggings, tights, strømpebukser og ullbukser i fine farger og modeller.

  ULLKLÆR UNDERDELER
 • Undertøy

  Med herlig ullundertøy holder barna seg varme og gode. Her kan du se vårt flotte utvalg av ullstrømper, ullsokker, ullstrømpebukser og stilongs.

  ULLKLÆR UNDERTØY
 • Tilbehør

  Her finner du tilbehøret du trenger til barnehabitten. Vi har et fint utvalg av varme og gode skjerf, luer og votter i herlig ull som holder barna varme og tørre.

  ULLKLÆR TILBEHØR
 • SERTIFISERTE PRODUKTER

  I sortimentet finner du klær i merinoull og vanlig ull, og mange av plaggene er også sertifiserte med ØKØ-TEX® Standard 100 og ECO Label. Disse sertifiseringene garanter at produktene har blitt produsert på riktig måte og ikke inneholder helseskadelige eller allergifremkallende stoffer, alt for at du skal kunne føle deg trygg med klærne barnet ditt har på seg.

 • Hust & Claire

  Hust & Claire fokusert på høy kvalitet og praktiske plagg for barn med en aktiv livsstil - til en god pris. Deres ullklær er laget av merinoull som er produsert på en etisk og miljøvennlig måte – klærne er sertifisert med Øko-Tex 100®.

 • CeLaVi

  Deres ullkolleksjon er laget av 100% merinoull som er behandlet med «Total Easy Care» slik at plaggene er behagelige og slitesterke, uten at det påvirker ullens positive egenskaper. Alle deres ullplagg er miljømerket med Oeko-Tex 100®.

 • Joha

  Miljøvennlige ullklær av beste kvalitet, merket med EU ECOLABEL og Woolmark. For barn med følsom hud har Joha utviklet klær med ull på utsiden og skånsom bomull på innsiden.

 • Lillelam

  Norske Lillelam produserer praktiske og pene barneplagg i 100% merinoull som ikke klør. Funksjonalitet og lang holdbarhet er to nøkkelord for deres kolleksjon, merket med Woolmark og Oeko-Tex 100®.

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven