Når kulda står på, er det viktig å kle barna godt, så de kan være ute å leke uten å måtte fryse. I vårt utvalg av prima ullundertøy finner du det ditt barn trenger. Vi har massevis av modeller, med fine farger og mønstre!
64 resultater.

Ullundertøy til de virkelig kalde vinterdagene
Når kvikksølvet har krøpet skikkelig nedover på gradestokken, må man påse at barna er skikkelig kledd. Vinterdresser, skibukser, vinterjakker, vintersko, votter og luer er en selvfølge, men man må ikke glemme godt undertøy. Og ingen type undertøy er vel bedre enn ullundertøyet. Ull er som kjent et helt fantastisk materiale, med unike varmende og ventilerende egenskaper. Så med et sett komfortabelt undertøy i ull i barnehagen eller på skolen, kan barnet leke uhindret ute i det kalde vinterværet!

Ullundertøy for barn på Jollyroom
Her på huset har vi ullundertøyet barnet ditt må ha. Er du ute etter et sett med ullundertøy fra ansette og populære Devold, for eksempel? Eller noe fra Janus eller Lindberg? Ikke noe problem! Er du ute etter undertøy i ull til barnet ditt, har du ganske enkelt kommet til rett nettbutikk!