8 resultater

Devold ull for barnas komfort og varme

Ullklær er som kjent noe av det gildeste man kan gå til anskaffelse av når det gjelder klær til barna, spesielt undertøy av alle typer. Devold er et merke som har spesialisert seg på nettopp ullklær til barn, og det er et arbeid som ikke har gått ubemerket hen. Devold ullundertøy til barn er en populær klassiker, så vel som Devold ullgenser. Dette er gode ullklær som vil holde barna dine varme på beste mulige måte, og dessuten regulere ditt barns kroppsstemperatur så den hele tiden er optimal.

Devold ull på jollyroom.no

Vi på Jollyroom liker i all beskjedenhet å se oss selv som en del av småbarnsfamilien, og barneklær er naturligvis noe vi tar på stort alvor. Derfor vil du finne massevis av gode Devold ullklær til barna her i vårt sortiment. Vi har Devolds ullundertøy og Devolds ullgensere, og ullstilongs og ullbodys, kort sagt alt de små trenger til uteleken!

I tillegg har vi selvsagt alt annet annen innen funkjsonelle barneklær her, fra vinterdresser og vinterjakker til vintersko og luer. Det er bare å ta en titt!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven