Devold

Det norske varemerket Devold har spesialisert seg på barneklær av ull. Ullklær hjelper til å regulere kroppstemperaturen og er perfekte for aktive barn. Vi har et fint utvalg av Devolds kvalitetssikre barneklær. 

29 resultater.

Devold ull for barnas komfort og varme

Ullklær er som kjent noe av det gildeste man kan gå til anskaffelse av når det gjelder klær til barna, spesielt undertøy av alle typer. Devold er et merke som har spesialisert seg på nettopp ullklær til barn, og det er et arbeid som ikke har gått ubemerket hen. Devold ullundertøy til barn er en populær klassiker, så vel som Devold ullgenser. Dette er gode ullklær som vil holde barna dine varme på beste mulige måte, og dessuten regulere ditt barns kroppsstemperatur så den hele tiden er optimal.

Devold ull på jollyroom.no

Vi på Jollyroom liker i all beskjedenhet å se oss selv som en del av småbarnsfamilien, og barneklær er naturligvis noe vi tar på stort alvor. Derfor vil du finne massevis av gode Devold ullklær til barna her i vårt sortiment. Vi har Devolds ullundertøy og Devolds ullgensere, og ullstilongs og ullbodys, kort sagt alt de små trenger til uteleken!

I tillegg har vi selvsagt alt annet annen innen funkjsonelle barneklær her, fra vinterdresser og vinterjakker til vintersko og luer. Det er bare å ta en titt!