Ulldresser & Ullbodyer

Til de minste barna er det heldigvis også ullklær i massevis. Her på huset har vi et supert utvalg av ullbodys, jumpsuits og pysjamaser til barna, alt sammen laget av herlig ull, og selvsagt levert av merker du kan stole på!
50 resultater.

Ullbodys og ulldresser til høst, vår og vinter
Om vinteren, eller i mellomsesongene våren og høsten, er ullklær et svært godt alternativ til barna. Med en ullbody eller en ulldress under ytterklærne, kan de små holde en perfekt kroppstemperatur, uansett aktivitetsnivå – ja, for så super er jo ullen, med sine unike, temperaturregulerende egenskaper!

Massevis av ullbodys og ulldresser til barn hos Jollyroom
I Jollyrooms kleskolleksjon på nett, er gode ullklær til barna et selvsagt innslag. Her har vi alle typer av ullklær: ullundertøy, ulluer, ulltrøyer – og ullbodys og ulldresser. Hos oss finner du garantert ullbodyen eller ulldressen akkurat ditt barn trenger. Her har vi herlige ullbodyer og ulldresser fra gode og pålitelige merker, som Joha, Devold og CeLaVi, bare for å nevne noen ganske få! I tillegg har vi naturligvis alt annet av funksjonsklær til barna, som fleeceklær, vinterdresser, jakker, sko – og så videre!