Joha

Danske Joha er Skandinavias  største produsent av ullundertøy og ullnattøy for barn og baby. Selskapet ble dannet allerede i 1963. Hos oss på Jollyroom finner du et godt utvalg av Joha ullklær for barn og baby!

 

141 resultater.

Joha ullklær til babyen

Om det er noen som virkelig kan levere holdbare og komfortable ullklær til babyen, er det danske Joha. Joha har lang fartstid i bransjen og har jobbet med ull siden 60-tallet, og de produserer stilsikre barne- og babyklær som er gode å ha på seg.

Ved å satse på ull i sine babyklær har Joha gjort et smart trekk. Ull er noe av det beste du kan kle på din baby. Ullen har naturlige «puste»-egenskaper, den suger opp fuktighet bedre enn de fleste andre tekstiltyper, den varmer og tempererer så babyen din alltid har optimal kroppstemperatur – og det er vitenskapelig bevist at babyer som sover i ull, sover bedre. Når Joha i tillegg sørger for å gjøre sine babyklær så stilige, søte og ikke minst slitesterke, er valget ikke så vanskelig. Hva mer enn det Joha kan tilby, kan man egentlig ønske seg av babyklærne sine? Ikke stort!

Stort utvalg av Joha ullklær i Jollyrooms online-sortiment

Her på Jollyroom har vi naturligvis sørget for å ha et fint utvalg av Johas babyklær i ull. Her vil dere finne lekre Joha bodyer, gensere, bukser, finlandshetter og masse annet herlig ulltøy barnet ditt kommer til å trives supergodt i.

Ikke glem at du får et prisløfte når du handler her på Jollyroom. Slik kan du være sikker på at du har fått dine Joha ullklær til en skikkelig god pris.