194 resultater

1/4Neste

Joha ullklær til babyen

Om det er noen som virkelig kan levere holdbare og komfortable ullklær til babyen, er det danske Joha. Joha har lang fartstid i bransjen og har jobbet med ull siden 60-tallet, og de produserer stilsikre barne- og babyklær som er gode å ha på seg.

Ved å satse på ull i sine babyklær har Joha gjort et smart trekk. Ull er noe av det beste du kan kle på din baby. Ullen har naturlige «puste»-egenskaper, den suger opp fuktighet bedre enn de fleste andre tekstiltyper, den varmer og tempererer så babyen din alltid har optimal kroppstemperatur – og det er vitenskapelig bevist at babyer som sover i ull, sover bedre. Når Joha i tillegg sørger for å gjøre sine babyklær så stilige, søte og ikke minst slitesterke, er valget ikke så vanskelig. Hva mer enn det Joha kan tilby, kan man egentlig ønske seg av babyklærne sine? Ikke stort!

Stort utvalg av Joha ullklær i Jollyrooms online-sortiment

Her på Jollyroom har vi naturligvis sørget for å ha et fint utvalg av Johas babyklær i ull. Her vil dere finne lekre Joha bodyer, gensere, bukser, finlandshetter og masse annet herlig ulltøy barnet ditt kommer til å trives supergodt i.

Og ikke glem at du får prisgaranti når du handler hos Jollyroom. Slik kan du være sikker på at du har fått dine Joha ullklær til nettets beste pris. Og skulle det vise seg at klærne ikke passer, ja så er det bare å returnere dem uten ekstra kostnad. For Jollyroom har naturligvis fri retur på klær og sko!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven