Ullklær fra Reima

Få ting slår ullklær om vinteren! Vi har et stort utvalg av funksjonelle ullklær for barn, fra gode merker. Vi har ullundertøy, ulldresser og ullbodyer, ulloverdeler og ullunderdeler, kort sagt alt barnet ditt trenger av ullklær!

Jollyroom har et stort utvalg av Reima barneklær, alt fra UV-klær og dresser til regnklær. Finske Reima designer og produserer kvalitetsplagg som barn skal kunne bevege seg uhindret og leke fritt i, uansett om det snør, regner eller om solen skinner. Vannpytter, is, sand eller leire skal ikke sette en stopper for barnas lekelyst. Reimas produkter er lenge kjent for å ligge i forkant når det gjelder funksjonalitet, kvalitet, sikkerhet og innovasjon. Alle produkter testes og godkjennes dessuten av verdens mest oppriktige og ekte testpanel: barna selv!

41 resultater.

Ull – naturens eget funksjonsmateriale

Når det gjelder funksjonelle, praktiske og slitesterke klær til barna er det lite som slår ullklær. Ullens unike egenskaper – den varmer når det er kaldt og ventilerer når det er varmt – gjør at barna kan leke utendørs om vinteren uten å måtte bli hverken for varme eller for kalde. En ulldress eller et todelt sett med ullundertøy er enkelt og greit å dra på seg og ha under for eksempel vinterdressen. Heldigvis skorter det ikke på alternativer heller – utvalget av ullklær og ullundertøy for barn på nettet er enormt, og det er massevis av fine farger og mønstre så vel som ulike ulltyper, for eksempel den superdeilige og populære merinoullen.  

Ullklær til barn i Jollyrooms nettbutikk

Om du er ute etter ullklær til barn på nettet er sannsynligheten stor for at du før eller siden – ja faktisk ganske raskt – vil snuble innom Jollyroom.no. I vårt online-sortiment med barneklær i alle kategorier til barn i alle aldre er et godt utvalg av ullklær rett og slett et selvsagt innslag. Hos oss finner du ulloverdeler, stillongs i ull, ulldresser og ullbodys, ulloverdeler og todelte sett med ullundertøy, alt sammen levert av gode og stilsikre varemerker du kjenner igjen og vet du kan stole på, som Devold, Reima, Joha, CeLaVi og mange, mange fler!

Ikke nøl med å titte litt å vårt øvrige sortiment til barnefamilien. Vi er Nordens største online-aktør i barn og baby-bransjen, tross alt, så her vil du garantert finne det familien din trenger, det være seg om det er en barnevogn, et par slalomski, leker eller en tåteflaske du er ute etter!

Velkommen inn!