Ammeklær

Vi tar nok ikke i når vi sier at du vil finne alt du trenger av ammeklær her i vårt herlige online-sortiment! Vi har alt du kan tenke deg: ammebadetøy, amme-bh, ammekjoler, ammenattkjoler, ammeponchos, ammegensere og ammetopper. Ta en titt da vel, vi har rimelige priser, og etter kun et par-tre dager har du godsakene i hus!
131 resultater.

Gode ammeklær – et must for den moderne og aktive mammaen

Å se en ammende mor på en kafe, en buss eller en parkbenk, det er heldigvis ingenting noen hever på øyenbrynene av lenger. Å kunne bevege seg fritt og ta med den lille babyen overalt, det er simpelthen en selvfølge, og i den sammenhengen er det fint å ha et sortiment med gode ammeklær i hjemmet. En komfortabel og praktisk amme-bh, en omslagskjole og gode ammeinnlegg for den del, alt dette kan gjøre hverdagen som babyforelder litt enklere og enda friere! Og hva tilgjengeligheten angår så er jo den nærmest ubegrenset. Det finnes alt man kan tenkes å behøve av mammaklær på nett – det er bare å klikke herligheten hjem med noen tastetrykk!

Mammaklær til både den ammende og den gravide finner du på Jollyroom

Jollyroom er Nordens største online-aktør i barn & baby-bransjen. Her finner man alt man trenger for barn i alderen 0 til 12 år, fra barneseter og barnevogner til klær og sko. Og i dette ekstreme utvalget er selvsagt også mammaen inkludert. I vårt utvalg av mammaklær finner du alt innen både gravidklær og ammeklær, alt sammen levert av stilsikre og praktisk anlagte varemerker som Boob, mama.licious, Milki og mange fler. På Jollyroom får du dessuten et prisløfte, så når du har bestilt et par mammabukser, en gravidkjole eller en omslagskjole her på huset kan du føle deg helt sikker på at du har fått den til nettets beste pris!