Ammeklær

Ammeklær er ikke bare nødvendige og hjelpsomme i den nybakte mammaens hverdag, de er stilige og komfortable også! Her på Jollyroom finner du et utrolig utvalg av ammeklær i alle kategorier, i lekre designs og fra gode merker!
108 resultater.

Gode ammeklær – et must for den moderne og aktive mammaen
Å se en ammende mor på en kafé, en buss eller en parkbenk, det er heldigvis ingenting noen hever på øyenbrynene av lenger. Å kunne bevege seg fritt og ta med den lille babyen overalt, det er simpelthen en selvfølge, og i den sammenhengen er det fint å ha et sortiment med gode ammeklær i hjemmet. En komfortabel og praktisk amme-bh, en omslagskjole og gode ammeinnlegg for den del, alt dette kan gjøre hverdagen som babyforelder litt enklere og enda friere! Og hva tilgjengeligheten angår, så er jo den nærmest ubegrenset. Det finnes alt man kan tenkes å behøve av mammaklær på nett – det er bare å klikke herligheten hjem med noen tastetrykk!

Mammaklær til både den ammende og den gravide finner du på Jollyroom
Jollyroom er Nordens største online-aktør i barne- & babybransjen. Her finner man alt man trenger til barn i alderen 0 til 12 år, fra barneseter og barnevogner, til klær og sko. Og i dette ekstreme utvalget, er selvsagt også mammaen inkludert. I vårt utvalg av mammaklær, finner du alt innen både gravidklær og ammeklær, alt sammen levert av stilsikre og praktisk anlagte varemerkerm som Boob, mama.licious, Milki og mange flere. På Jollyroom får du dessuten et prisløfte. Så når du har bestilt et par mammabukser, en gravidkjole eller en omslagskjole her på huset, kan du føle deg helt sikker på at du har fått den til nettets beste pris!