49 resultater

En god start på livet med en god sprinkelseng

Etter hva som kanskje kan virke som bare en liten, liten stund er de små barna klare for å sove i sin egen seng. Kanskje går ferden fra foreldresengen først til en krybbe eller lignende, men før eller siden er det sprinkelsengen som gjelder. Og som er tilfelle med barnesengkategorien som helhet er det et godt utvalg til familien også blant sprinkelsengene. Man kan få alt fra klassiske sprinkelsenger av en type man kanskje kjenner igjen fra sin egen barndom, til mer moderne og fantasifulle sprinkelsenger. Felles for dem alle er at de kan tilby et trygt og lunt sovemiljø til de minste barna.

Massevis av sprinkelsenger i Nordens største utvalg til barn & baby

Som Nordens ledende online-aktør i barn & baby-bransjen er det bare naturlig at vi på Jollyroom har et bredt og godt utvalg av sprinkelsenger. Vi har stilsikre, trygge og praktiske sprinkelsenger fra gode og kjente merker som Troll, Sebra og Leander, og vi har dem til nettets beste pris. Akkurat det kan du føle deg sikker på, her på Jollyroom får du nemlig prisgaranti når du handler!

Om du er midt i et barneromsprosjekt, eller bare kunne tenke deg noe nytt der inne, ta gjerne en titt på vårt øvrige sortiment til barnerommet. Her vil du finne alle andre typer barnesenger og tilbehør, massevis av barnemøbler av alle slag, praktiske oppbevaringsløsninger og, ja, alt dere kan tenkes å behøve til barnerommet, ganske enkelt!

Happy shopping!
 

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven