Babygym

En babygym består av en lekebue med multisensoriske leker, som plasseres på en tilhørende eller separat lekematte. På Jollyroom finner du babygym i utallige varianter, med alt fra babygym i tre, til babygym kåret til best i test.
71 resultater.

Aktiviserende og stimulerende babygym til de aller minste
Med en babygym aktiviseres babyen din på den aller beste måten! I en babygym lærer de små å rulle og krype rundt fritt i et trygt og rolig miljø, samtidig som de kan titte på underholdende og fargerike leker, som gjerne lager morsomme lyder. Babyen ligger mykt og godt på lekematten, eller aktivitetsmatten som det også kalles, der de oppmuntres til å bevege på seg med både armer, ben og hode. I begynnelsen er babyen kanskje mest opptatt av å følge lekene med blikket, før det siden går over til å gripe etter og klemme på lekene med hendene. Disse aktivitetene stimulerer babyens intellektuelle utvikling, og kan i tillegg bidra til barnets sensoriske og motoriske utvikling. Med en babygym, blir det morsomt både for deg og barnet ditt!

Finn din babygym på Jollyroom
Her på Jollyroom liker vi i all beskjedenhet å se oss selv som en del av den moderne barnefamilien. Dette er en ambisjon som virkelig manifesterer seg i vårt vareutvalg, der vi har samlet alt til barn i alle aldre – babyer inkludert. I vårt babygym-sortiment kan du velge og vrake blant morsomme og stilsikre modeller, fra gode merker du kan stole på. En Skip Hop babygym, kanskje? Eller en fra Rätt Start, Tiny Love eller Tiny Treasure? Ja, det er bare å velge og vrake, som sagt. Én ting kan du i hvert fall være helt sikker på: Barnets nye babygym finner du hos oss!

En annen ting du kan føle deg sikker på når du handler hos oss på Jollryoom, er at du vil få babygymmen din til en gunstig pris. Vi har nemlig prisløfte på hele vårt sortiment! 
Ta også gjerne en titt i vårt øvrige utvalg med babyleker og babyutstyr. Her vil du finne alt fra leketepper og vippestoler, til gåvogner og klassiske treleker!