Babygym

En babygym er en supersmidig måte å stimulere de minste barna til lek og nysgjerrighet på. Babyen ligger mykt og godt både på mage og på rygg og de ulike designene gir barnet mulighet til å utforske ulike farger, mønstre og strukturer. Hos oss kan du velge blant massevis av herlige babygymer fra merkevarer som Skip Hop, Kids Concept, og Tiny Love. Er du ute etter babygym til minstingen har du kort sagt kommet til rett sted – og ikke minst med tanke på de rimelige prisene vi kan skilte med!
38 resultater.

Aktiverende og stimulerende babygyms til de aller minste

Med en babygym aktiveres de minste blant oss på en ypperlig måte. Babygymen lar de små rulle fritt rundt i et sikkert og lunt miljø, og fra lekebøyelene henger det underholdende, myke og små leker som gjerne lager lyd.

Denne aktiviteten som ligger innbakt i babygymmens konsept stimulerer barnas sanser på en svært gunstig måte, og kan slik bidra positivt i barnets tidlige sensoriske og motoriske utvikling.

Babygym på jollyroom.no

Her på Jollyroom liker vi i all beskjedenhet å se oss selv som en del av den moderne barnefamilien. Dette er en ambisjon som virkelig manifesterer seg i vårt vareutvalg, her har vi alt til barn i alle aldre – babyer inkludert. I vårt babygym-sortiment kan du velge og vrake blant morsomme og stilsikre modeller, fra gode merker du kan stole på. En Skip Hop babygym, kanskje, eller en fra Rätt Start, eller Tiny Treasure? Ja det er bare å velge å vrake, som sagt, men føl deg helt sikker: Her hos oss venter ditt barns nye babygym.

En annen ting du kan føle deg sikker på når du handler hos oss på Jollryoom er at du vil få babygymen din til den beste prisen online. Vi har nemlig prisløfte på alle våre produkter!

Ta gjerne en titt i vårt øvrige utvalg med babyleker og babyutstyr. Her vil du finne alt fra leketepper og vippestoler til klassiske bankebrett!