70 resultater

1/2Neste

Aktiverende og stimulerende babygyms til de aller minste

Med en babygym aktiveres de minste blant oss på en ypperlig måte. Babygymen lar de små rulle fritt rundt i et sikkert og lunt miljø, og fra lekebøyelene henger det underholdende, myke og små leker som gjerne lager lyd.

Denne aktiviteten som ligger innbakt i babygymmens konsept stimulerer barnas sanser på en svært gunstig måte, og kan slik bidra positivt i barnets tidlige sensoriske og motoriske utvikling.

Babygym på jollyroom.no

Her på Jollyroom liker vi i all beskjedenhet å se oss selv som en del av den moderne barnefamilien. Dette er en ambisjon som virkelig manifesterer seg i vårt vareutvalg, her har vi alt til barn i alle aldre – babyer inkludert. I vårt babygym-sortiment kan du velge og vrake blant morsomme og stilsikre modeller fra gode merker du kan stole på. En Skip Hop babygym, kanskje, eller en fra Rätt Start, eller Tiny Treasure? Ja det er bare å velge å vrake, som sagt, men føl deg helt sikker: Her hos oss venter ditt barns nye babygym.

En annen ting du kan føle deg sikker på når du handler hos oss på Jollryoom er at du vil få babygymen din til den beste prisen online. Vi tilbyr nemlig våre kunder prisgaranti!

Ta gjerne en titt i vårt øvrige utvalg med babyleker og babyutstyr. Her vil du finne alt fra leketepper og vippestoler til klassiske bankebrett!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven