Bedside Crib

En bedside crib, også kalt sideseng, muliggjør samsoving med babyen uten å dele seng. I vårt utvalg av sidesenger til baby finner du bedside crib i ulike modeller – alt fra bedside crib for tvillinger, til bedside crib med hjul.
18 resultater.

Bedside crib – en superpraktisk seng til babyen
Om du er engstelig for å rulle over babyen i søvne, slik mange foreldre jo er, kan en bedside crib være en god løsning. Med en bedside crib har du barnet liggende i en egen seng, men helt inntil foreldresengen, og i og med at den ene langsiden på en bedsice crib kan justeres så hele krybbesiden er åpen har du full tilgang til babyen i løpet av natten! En trygg og praktisk babyseng, ganske enkelt!

Jollyroom har bedside cribs av beste kvalitet
Her på huset finner du naturligvis bedside cribs av aller beste kvalitet. Vi har modeller fra gode og anerkjente merker, som Chicco, Troll og BabyDan, og for at du skal kunne være helt sikker på at du har fått din bedside crib til nettets beste pris, gir vi et prisløfte når du handler.

Selvsagt har vi også alle andre typer av barnesenger i vårt sortiment – vi er Nordens største online-aktør innen barn & baby, tross alt. Hos oss vil du vinne gode og stilige sprinkelsenger, juniorsenger, reisesenger, vugger samt alt av tilbehør. Ja, vi har kort sagt alt dere kan tenkes å behøve til barnerommet!