Soltrekk

Her finner du ulike typer soltrekk til barnevognen, så barnet ikke skal brenne seg eller bli blendet. Vi snakker praktiske og stilige forheng, nettingløsninger som blokkerer mye av solens UV-stråler, soltrekk og solgardiner. Ja, variantene er legio her folkens, og de er alle ypperlige til å beskytte barnet ditt mot solen når dere er ute og triller med barnevognen!
23 resultater.

Beskytt barnet ditt med en solskjerm til barnevognen

Få ting er vel triveligere enn en trilletur med den minste, spesielt om sommeren. Men enda så herlig det er, solens stråler er og blir skadelige i for store doser, særlig for barnas sarte hud.

Med et soltrekk til barnevognen fikser du imidlertid dette på et blunk. Det er massevis av gode soltrekk å få tak i, liksom ekstra solkalesjer og barnvognsgardiner, alt sammen ypperlig egnet for å holde den lille trygg og sval i barnevognen.

Kjøp soltrekk til barnevognen hos oss

I Jollyrooms sortiment med soltrekk og solskjermer til barnevogner vil du se at valmulighetene er mildt sagt gode. Vi har masser av solkalesjer, soltrekk og solgardiner til barnevognen din fra gode merker som Tiny Travel, Dooky og Thule, og vi har dem i fine farger og med stilige grafiske mønstre.

I tillegg har vi selvsagt regntrekk til alle typer barnevogner samt parasoller og lignende, og ikke minst har vi et supert utvalg av lekre og komfortable sitteputer og lammeskinn!