Her finner du ulike typer soltrekk til barnevognen. Vi har praktiske og stilige forheng, nettingløsninger, soltrekk og solgardiner, alle sammen med det til felles at de verner barnet ditt optimalt mot solen når dere er ute på tur!
20 resultater.

Beskytt barnet ditt med en solskjerm til barnevognen
Få ting er vel koseligere enn en trilletur med den minste, spesielt om sommeren. Men enda så herlig det er, solens stråler er og blir skadelige i for store doser, særlig for barnas følsomme hud.

Med et soltrekk til barnevognen, fikser du imidlertid dette på et blunk. Det er massevis av gode soltrekk å få tak i, likesom ekstra solkalesjer og barnvognsgardiner, alt sammen ypperlig egnet for å holde den lille trygg og sval i barnevognen.

Kjøp soltrekk til barnevognen hos oss
I Jollyrooms sortiment med soltrekk og solskjermer til barnevogner, vil du se at valmulighetene mildt sagt er gode. Vi har masser av solkalesjer, soltrekk og solgardiner til barnevognen din, fra gode merker som Tiny Travel, Dooky og Thule, og vi har dem i fine farger og med stilige, grafiske mønstre.

I tillegg har vi selvsagt regntrekk til alle typer barnevogner, samt parasoller og lignende. Ikke minst, har vi et supert utvalg av lekre og komfortable sitteputer og lammeskinn!