43 resultater

Beskytt barnet ditt med en solskjerm til barnevognen

Få ting er vel triveligere enn en trilletur med den minste, spesielt om sommeren. Men enda så herlig det er, solens stråler er og blir skadelige i for store doser, særlig for barnas sarte hud.

Med et soltrekk til barnevognen fikser du imidlertid dette på et blunk. Det er massevis av gode soltrekk å få tak i, liksom ekstra solkalesjer og barnvognsgardiner, alt sammen ypperlig egnet for å holde den lille trygg og sval i barnevognen.

Kjøp soltrekk til barnevognen hos oss

I Jollyrooms sortiment med soltrekk og solskjermer til barnevogner vil du se at valmulighetene er mildt sagt gode. Vi har masser av solkalesjer, soltrekk og solgardiner til barnevognen din fra gode merker som Tiny Travel, Dooky og Thule, og vi har dem i fine farger og med stilige grafiske mønstre.

I tillegg har vi selvsagt regntrekk til alle typer barnevogner samt parasoller og lignende, og ikke minst har vi et supert utvalg av lekre og komfortable sitteputer og lammeskinn!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven