Regntrekk

Her finner du praktiske og gode regntrekk til alle typer barnevogner, det være seg om du har en trille, en søskenvogn eller en sykkelvogn. Vi har også fine universalregntrekk som passer til alle barneognsmodeller.
51 resultater.

Regntrekk til barnevognen
Som de fleste foreldre nok vet, er det ikke nødvendigvis slik at barna løper inn når det begynner å regne. Snarere tvert om, de små lokkes jo ut av regnvær! Allikevel kan det være godt for alle involverte parter å ha et regntrekk til barnevognen for hånden, for eksempel når man er på vei hjem fra barnehagen, og kanskje er litt sliten og ikke så gira på å plaske rundt i regnet.

Massevis av gode og funksjonelle regntrekk til barnevognen her på Jollyroom
Jollyrooms utvalg av regntrekk til barnevogner er bredt og variert. Her vil du finne vanntette regntrekk til alle mulige barnevognstyper, sykkelvogner og tvillingvogner inkludert. Til den som er ekstra stilbevisst, har vi også regntrekk med lekre grafiske mønstre.

I vårt utvalg av barnevognstilbehør, vil du også finne masse annet som kan komme godt med, for eksempel hendige søskenbrett, om den største blir litt sliten i beina. Vi har også myggnett og parasoller, så klart, og mobil- og koppholdere. Ja, vi har alt av barnevognstibehør, rett og slett!