Regntrekk

Ute etter et praktisk og lettvint regntrekk til barnevognen? Vi har regntrekk til alle typer barenvogner, det være seg til en nett trille, en søskenvogn eller en sykkelvogn. Vi har også fine universalregntrekk så klart, som passer til hvilken som helst barnevogn. Det er bare å titte litt, folkens, vi tør faktisk love at dere vil finne akkurat regntrekket dere behøver – og det til en billig penge!
82 resultater.

Regntrekk til barnevognen

Som de fleste foreldre nok vet er det ikke nødvendigvis slik at barna løper inn når det begynner å regne. Snarere tvert om, de små lokkes jo ut av regnvær! Allikevel kan det være godt for alle involverte parter å ha et regntrekk til barnevognen for hånden, for eksempel når man er på vei hjem fra barnehagen og kanskje er litt sliten og ikke så gira på å plaske rundt i regnet.

Massevis av gode og funksjonelle regntrekk til barnevognen her på Jollyroom

Jollyrooms utvalg av regntrekk til barnevogner er bredt og variert. Her vil du finne vanntette regntrekk til alle mulige barnevognstyper, sykkelvogner og tvillingvogner inkludert. For den ekstra stilbevisste har vi også regntrekk med lekre grafiske mønstre.

I vårt utvalg av barnevognstilbehør vil du også finne masse annet som kan komme godt med, for eksempel hendige søskenbrett om den største blir litt sliten i beina. Vi har også myggnett og parasoller så klart, og mobil- og koppholdere. Ja, vi har alt av barnevognstibehør, rett og slett!