8 resultater

Easy Rider – praktiske ståbrett til barnevognen

Fra Easy Rider får vi stilige og praktiske ståbrett man kan feste på barnevognen. Et slikt ståbrett er perfekt på trilleturen når en storebror eller storesøster blir litt trøtt i beina og trenger skyss! Det er bare å hoppe på ståbrettet og slappe av mellom armene til mamma eller pappa. Og som om ikke det var gildt nok, Easy Rider sine ståbrett kan kompletteres med sete også, om man ønsker det – så kan storesbror eller storesøster sitte på turen!

Easy Rider ståbrett på Jollyroom.no

Som Nordens største onlineaktør innen barn og baby-segmentet har vi på Jollyroom naturligvis alt familien din kan tenkes å trenge av babyutstyr, barnevogner, leker, barneklær og -sko, og naturligvis finner du Easy Rider sine ståbrett i det enorme sortimentet. Jollyroom tilbyr dessuten prisgaranti til sine kunder, så når du kjøper et Easy Rider ståbrett her hos oss kan du være helt sikker på at du har fått det til nettets beste pris!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven