Easy Rider

Easy Riders universelle ståbrett er det perfekte tilbehøret til barnevognen, for herlige turer med barna dine. Easy Rider er utviklet siden 2001 i Borgholm på Öland, og tilbyr bekvemmelighet og kompatibilitet for ulike barnevognmodeller og familier. Ståbrettene deres gir et trygt sted for småbarn å stå på under trilleturen med familien. Enten du navigerer på trange fortau eller nyter en tur i parken, tilbyr Easy Rider en stressfri og sikker løsning for å holde familien i bevegelse fremover.

Easy Rider – praktiske ståbrett til barnevognen

Fra Easy Rider får vi stilige og praktiske ståbrett man kan feste på barnevognen. Et slikt ståbrett er perfekt på trilleturen når en storebror eller storesøster blir litt trøtt i beina og trenger skyss! Det er bare å hoppe på ståbrettet og slappe av mellom armene til mamma eller pappa. Og som om ikke det var gildt nok, Easy Rider sine ståbrett kan kompletteres med sete også, om man ønsker det – så kan storesbror eller storesøster sitte på turen!

Easy Rider ståbrett på Jollyroom.no

Som Nordens største onlineaktør innen barn og baby-segmentet har vi på Jollyroom naturligvis alt familien din kan tenkes å trenge av babyutstyr, barnevogner, leker, barneklær og -sko, og naturligvis finner du Easy Rider sine ståbrett i det enorme sortimentet. Jollyroom gir dessuten et prisløfte til sine kunder, så når du kjøper et Easy Rider ståbrett her hos oss, kan du være helt sikker på at du har fått det til en skikkelig god pris!